Özer: Böyle her maçı kazanırız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-14-2011 (23:12)   Son Mesaj: 02-14-2011 (23:12)    Cevap: 0    Gösterim: 381  

    02-14-2011

    Özer: Böyle her maçı kazanırız

    Özer: Böyle her maçı kazanırız
    Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, ''İyi mücadele ettiğimiz sürece her maçı kazanacağımıza inanıyorum'' dedi.

    Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, ''İyi mücadele ettiğimiz sürece her maçı kazanacağımıza inanıyorum'' dedi.
    Kayserispor'u 2-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özer, karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini belirterek, ''Kayserispor sadece 3 puan gerimizde olan bir takımdı. Ligin iyi top oynayan organize takımlarından birisi. İlk başlarda gelen gol bizi rahatlattı. Sonra zaman zaman iyi futbol oynadık, zaman zaman kendi sahamızda oyunu kabullendik. Ama maçın genelinde iyi mücadele eden bir Fenerbaçe vardı. 5'te 5 yaptık. İnşallah böyle devam eder. İyi mücadele ettiğimiz sürece her maçı kazanacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

    Özer, yaklaşık 7 ay sonra Kadıköy'de bir maçta ilk 11'de sahaya çıktığını anımsatarak, ''Ben bekliyordum oynamayı. Kafa olarak hazırlamıştım kendimi. Bugünkü performansımdan memnunum. Taraftarın önünde oynamak güzeldi. Zaman ilerledikçe maç oynadıkça üst seviyeye çıkacağıma inanıyorum'' ifadesini kullandı.

    Beşiktaş ile 22. haftada yapacakları mücadelenin de zor geçeceğine işaret eden Fenerbahçeli futbolcu, ''İlk yarıda 1-1 berabere kaldık. Umarım BJK İnönü Stadı'ndan galibiyetle döneriz. Bunu başaracak kapasitedeyiz. Bazı şeylere inanmış olarak yola çıktık. Bunu da Beşiktaş maçında inşallah sahaya yansıtırız'' dedi.




    Özer: Böyle her maçı kazanırız Yorumları