Schuster, yine Türk futbolunu eleştirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-13-2011 (23:13)   Son Mesaj: 02-13-2011 (23:13)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    02-13-2011

    Schuster, yine Türk futbolunu eleştirdi

    Schuster, yine Türk futbolunu eleştirdi
    Bernd Schuster, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, 10 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkan takımlara karşı mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, 10 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkan takımlara karşı mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti.
    Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de maç sonrasındaki açıklamasında, kaybetmeyi beklemedikleri bir maç oynadıklarını söyledi.

    "MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK"
    Kendilerinin galibiyeti daha çok isteyen takım olduklarını vurgulayan Schuster, ''Kaybetmeyi beklemediğimiz ve kaybetmeyi hak etmediğimiz bir maçtı. Biz daha çok isteyen takımdık. Gol atamadığımız için sıkıntı yaşadık ve bu nedenle de kazanamadık. Avrupa'da oynadığımız takımlar Ankaragücü gibi değil, ofansif oynuyorlar. Türkiye'de 10 tane defans oyuncusuyla sahaya çıkan takımlara karşı mücadele ediyoruz. Kazanmak çok zor. Bu problem oluyor. Mazaret bulmuyoruz. Kendimizden sorumluyuz. Hakem yada rakip değil, gol atamadık ve bu nedenle de kazanamadık.''





    Schuster, yine Türk futbolunu eleştirdi Yorumları