Melih Gökçek'ten ilginç yorum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-13-2011 (22:11)   Son Mesaj: 02-13-2011 (22:11)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    02-13-2011

    Melih Gökçek'ten ilginç yorum

    Melih Gökçek'ten ilginç yorum
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Taraftar olmayınca takım nasıl oynuyor, görüyorsunuz'' dedi.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Taraftar olmayınca takım nasıl oynuyor, görüyorsunuz'' dedi.
    Başkan Gökçek, Ankaragücü'nün, Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada, Ankaragücü'nün çok güzel bir futbol sergilediğini belirterek, şöyle konuştu:

    ''Taraftar olmayınca takım nasıl oynuyor, görüyorsunuz. Taraftar takımı galibiyet taşımak için vardır. Galip olduğumuz zamanlarda bile küfür ediliyor. Rahat bırakın futbolcuları, sahada rahat oynasınlar. Biz Ankaragücü'nün başına 2 sebepten dolayı geldik. Birincisi bu kulübün 100. yılını kutlayan bir maziye sahip olması, ikincisi de muhteşem taraftarıdır. Ama taraftar oyuncunun moralini bozmamalıdır. Umarım gerçek Ankaragücü taraftarı bu galibiyetten gerekli sonucu çıkartır ve takımına sahip çıkar.''

    Ankaragücü'nün ve Gençlerbirliği'nin bu hafta aldığı galibiyetlerle Ankara'ya büyük bir sevinç yaşattığını ifade eden Gökçek, maçın hakemi Özgür Yankaya ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

    Hakemin 10 düdükten, 8-9 tanesini Beşiktaş lehine çaldığını iddia eden Gökçek, ''Bazı gazetelerde yer alan söylemler vardı. Biz hiçbir zaman bu dedikodulara inanmadık. Ama hakem bugün gerçekten kötü bir yönetim gösterdi. Beşiktaş'ın gol atması için elinden gelini yaptı. Yenilseydik bu söylediklerimin hiçbir anlamı olmayabilirdi. Bunları kazandığımız bir maçın ardından söylüyorum. Bir hakem, bir maça gölge düşürmemeli. İbrahim Toraman'ın, Sestak'a alenen vurduğu pozisyonda kesinlikle kırmızı kart gerekiyordu. Yan hakemin gözü önünde olan bir pozisyonu 'es' geçtiler. Galip geldik diye bunları unutacak değiliz'' diye konuştu.

    Gökçek, Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'a başarılar dileyerek, '' Umarım çok iyi oynarlar. 5-0 kazanırlar ve bize ayrı bir mutluluk yaşatırlar'' ifadesini kullandı.




    Melih Gökçek'ten ilginç yorum Yorumları