Hagi mağlubiyet için ne söyledi?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-12-2011 (23:11)   Son Mesaj: 02-12-2011 (23:11)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    02-12-2011

    Hagi mağlubiyet için ne söyledi?

    Hagi mağlubiyet için ne söyledi?
    Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Gaziantepspor yenilgisini değerlendirdi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi maçın başında bir hata yaparak gol yediklerini, gol atmayı denediklerini ve oyuncularının son 30 metre içinde başarısız olduklarını söyledi.
    Gaziantepspor'la bundan önceki oynadıkları maça göre çok fazla bir şey başaramadıklarını, takımların birbirini daha iyi tanıdıklarını anlatan Hagi, şunları kaydetti:

    ''Maçın başında bir hata yaparak gol yedik. Hep denedik, zorlandık, ama çok açık ve net pozisyon bulamadık. Ama mücadeleden memnun olduğumu söyleyebilirim. Ama icraat olarak çok azdık. İkinci devre beraberliği de alabilirdik. Orada bir kaç tane gol pozisyonu bulduk. Ama mağlubiyet olunca bizim için zor oldu. Hücumda oynayan oyuncuların bazıları yorgun düştüler. Son 30 metrede çok fazla başarılı olamadık. Ama takımın mücadelesinden ve isteğinden memnunum. Kupa maçı bambaşka bir maç olacak. Çünkü evimizde oynuyoruz. Lig maçı bizim için önemiydi 3 puan almaya gelmiştik. Bunu istedik ama maalesef yapılan hatadan dolayı istediğimizi elde edemedik. Biz sadece bir hata yaptık ve gerekli olan başarıyı elde edemedik, zorlandık ve gerçekten çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Maalesef iki maçtır peş peşe iyi oynayamıyoruz. Ama bunun üzerinde çalışacağız. 30 metrede icraatlarımızın daha iyi olması üzerinde duracağız. Gören görmüştür zaten maça iyi başlamıştık, oyunumuzu oynamaya çalıştık. Durum bu, ama istatistiklere göre ben herhangi bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Bence bu maçı almayı daha fazla hak ettiğimizi düşünüyorum. Kendi gol pozisyonlarımız var bence Gaziantep'ten daha iyi bir oyun sergiledik. Daha istekli ve golü daha fazla aradık ama maalesef son 30 metrede bunu başaramadık.''

    Milan Baros'un da yavaş yavaş eski formuna kavuşması gerektiğini anlatan Hagi, ''Ama 4'ncü dakikada yapılan hatadan dolayı gol yedik. Galatasaray'ın takım olarak olumlu şeyleri var. Ama bazı konular üzerinde daha fazla çalışmamız lazım. İstikrarın devamlılığını getirebilirsek daha iyi olacak. Son 30 metrede başarılı olamamız ve kaleyi bulamamamız bizi bu duruma getirdi. İnşallah bütün takım olarak sağlıklı bir şekilde çalışmaya başlarsak daha iyi olacağız. Geçen maça göre daha az gol oldu. Ben bazı şeyleri mazeret olarak göstermek istemiyorum ama bir çok oyuncumuzla sadece bir gün antrenman yapabildik. Oradaki yorgunluklar da buraya yansımıştır. Zapata'nın hatası olup olmadığını düşünmüyorum. Bence onun hatası değil. O golün dışında çok fazla söyleyecek bir şey yok. Ben ona güveniyorum'' diye konuştu.

    Hagi, bütün oyuncularının yüzde 100 olmalarını beklediğini, bu gerçekleşirse o zaman daha başarılı olacaklarını vurgulayarak, ''Bugün Kewell, Arda, ve Pino gibi oyuncularımız yoktu. Kazım milli takımlardaki olan yorgunluktan tam olarak performansını gösteremedi. Zor bir durumdayız. Ama bunun üzerinde çalışıp iyi maçların devamını sağlamak istiyoruz. Kendi evinde oynayan bir rakibe karşı oyunumuzu oynadık ama eksimiz gol oldu. Her iki takım da istekli oynadı. Benim 1,5 yıllık sözleşmem var'' dedi.

    Lorik Cana ve Anıl da yenildikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.




    Hagi mağlubiyet için ne söyledi? Yorumları