Mehmet attı, Tuncay boş geçti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-12-2011 (22:09)   Son Mesaj: 02-12-2011 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 358  

    02-12-2011

    Mehmet attı, Tuncay boş geçti

    Mehmet attı, Tuncay boş geçti
    Bundesliga'da Nürnberg deplasmanda Stuttgart'ı farklı geçerken, Mehmet Ekici bir gol attı. Tuncay Şanlı yeni takımıyla çıktığı 2. maçtan da yenik ayrıldı.

    Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) 22. hafta maçları ile devam edildi.
    FC Nürnberg'in deplasmanda Stuttgart'ı 4-1 yendiği maçta milli futbolcu Mehmet Ekici karşılaşmanın son golünü attı. Karşılaşmada Timmy Simons ve Julian Schieber'in golleri ile 2-0 öne geçen Nürnberg, ilk yarının uzatma dakikalarında Patrick Funk'un attığı gole engel olamadı ve ilk yarıyı 2-1 üstün geçti. Karşılaşmanın 51. dakikasında Timoty Chandler'in golü ile 3-1 öne geçen Nürnberg, 63. dakikada Mehmet'in golü ile farkı 3'e çıkardı: 1-4.

    Maçta başka gol olmadı ve Nürnberg karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı ve Stuttgart'tan 3 puanla döndü. Karşılaşmada 90 dakika oyunda kalan Mehmet, bu sezon 3. golünü attı.

    Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'i Mario Gomez, Thomas Müller ve Arjen Robben (2) golleri ile 4-0 geçti. Bu karşılaşmada milli futbolcu Hamit Altıntop, 84. dakikada Robben'in yerine oyuna girdi.

    Lider Borussia Dortmund'un en yakın takipçisi Bayer Leverkusen, deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 3-0 yendi. Bayer Leverkusen'in gollerini Simon Rolfes, Renato Augusto ve Hanno Balitsch atarken, Eintracht Frankfurt'ta Halil Altıntop ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

    Tuncay Şanlı'nın takımı Wolfsburg sahasında Hamburg'a Mladen Petric'in attığı penaltı golü ile 1-0 yenildi. Tuncay bu karşılaşmada 90 dakikada forma giydi.

    Borussia Mönchengladbach deplasmanda St. Pauli'ye 3-1 yenilirken, Schalke 04 de, sahasında Freiburg'u Jefferson Farfan'ın golü ile 1-0 yendi.

    Ligde, maç eksiği bulunan Borussia Dortmund 51 puanla liderliğini sürdürürken, Bayer Leverkusen ikinci sırada bulunuyor. Bayern Münih ise maç fazlasıyla 39 puanla 3. sıraya yükseldi.

    Bu hafta puan alamayan Stuttgart 19 puanla 17. sırada yer alırken, Borussia Mönchengladbach da 16 puanla 18. ve son sırada bulunuyor.




    Mehmet attı, Tuncay boş geçti Yorumları