Aybaba: İnanılmaz bir galibiyet aldık   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-12-2011 (17:13)   Son Mesaj: 02-12-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 395  

    02-12-2011

    Aybaba: İnanılmaz bir galibiyet aldık

    Aybaba: İnanılmaz bir galibiyet aldık
    Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor'u 3-2 yenen Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, ''Buca Arena'nın bize çok katkısı olacak'' dedi.

    Aybaba, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, oyuna çok iyi başladıklarını, bir kişi eksik kalana kadar mükemmel oynadıklarını ifade etti. Futbolcuların zor bir müsabakayı geride bıraktığını kaydeden Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Bunlar zor maçlar. Futbolcular, bir sürü fırtınalar yaşıyor. 10 kişi kaldıktan sonra futbolcular daha iyi savunalım, gol yemeyelim psikolojisine girdi. İkinci yarıda 2-0'dan sonra oyunu kontrol altına alırız diye düşündük, ama yapamadık. O bölgede aksayan Kamil Ahmet ve Musa'yı zamanında değiştiremedim. Kamil Ahmet, kendisinden çok şey beklediğimiz, çok yetenekli bir oyuncu ama teknik adamın hedefi maçı kurtarmak. O bölgede şok goller yedik arka arkaya. Ancak form düzeyi her geçen gün artan Leko'nun güzel golüyle kazandık.

    Bu müsabakalar sadece kazanmak için oynanan maçlar. Biz bir türlü beceremiyorduk bunu. Biz iyi oynayarak, çok pozisyona girerek kazanalım diye düşünüyoruz. Futbolcular öne çıkayım, top yapayım istiyor. Ama bugün sonuçta kazandık. İnanılmaz bir galibiyet aldık. Buca Arena'nın bize çok katkısı olacak.''

    Bucasporlu Leko da önemli bir maçı geride bıraktıklarını, iyi başladıkları müsabakayı taraftarlarıyla güzel bir sonuçla tamamladıklarını belirterek, ''İyi gidişimiz devam edecek'' dedi.

    Karşılaşmada iki gol attığının hatırlatılması üzerine Leko, ''İlk görevim gol atmak değil, daha çok ilerideki arkadaşlarıma pas vermek. Benim sezon ortalamam 2 goldü. Umarım gollerime devam edebilirim. Performansımı daha ileri götürmek için çalışmalarımı sürdüreceğim'' diye konuştu.

    Ragıp Başdağ ise 10 kişi kaldıktan sonra müsabakanın Konyaspor lehine geliştiğini belirterek, ''Daha iyi günler bizi bekliyor'' dedi.

    Müsabakanın ardından sevincini taraftarlarla paylaşan Bucasporlu futbolcular, Apaçi dansı yaptı.

    -KONYASPOR CEPHESİ-

    Konyaspor Antrenörü Tacettin Doğan ise yaptığı açıklamada, müsabakanın ellerinden kayıp gittiğini belirterek, şunları söyledi:

    ''2-0 geriye düştüğümüz müsabakada futbolcuların aşırı isteğiyle 2-2'yi yakaladık. Beraberlikten sonra maçı kazanabilirdik. Bucaspor'un golünden önce kaçırdığımız pozisyon sonrasında maçı kaybetmemiz bizim adımıza talihsizlikti. Ancak 3 puanlık sistemde bu sorumluluğun altından kalkabiliriz. Dezavantajımız olsa bile bunu çözebiliriz.''

    Konyasporlu Grajciar de kötü başladıkları oyunda geriye düşmelerine rağmen ikinci yarıda iki gol bulduklarını, ancak talihsiz bir golle sahadan mağlup ayrıldığını söyledi.

    Barbaros Barut ise taraftarların çok iyi bir maç izlediğini belirterek, ''Futbol adına en iyisini yapmaya çalıştık. Hocamızın takımın başında olmaması da bir etkendi. Geçen yıl Kasımpaşa'nın yakaladığı gibi bir seri yakalayabiliriz'' dedi.

    Öte yandan Robak'ın vuruşunda Bucasporlu Gomes'e çarparak ağlara giden Konyaspor'un 2. golünün hakem tarafından Gomes'e yazıldığı öğrenildi.




    Aybaba: İnanılmaz bir galibiyet aldık Yorumları