Trabzonspor, Teofilo'dan kurtuldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (14:09)   Son Mesaj: 02-11-2011 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    02-11-2011

    Trabzonspor, Teofilo'dan kurtuldu

    Trabzonspor, Teofilo'dan kurtuldu
    Trabzonspor, Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez'den kurtuldu. Sezonun ilk yarısında izinsiz olarak kenti terk ederek ülkesine giden Gutierrez'in, Arjantin'in Racing Club de Avellaneda takımı ile anlaştı.

    Bordo-mavili kulüp, Racing'in ödeyeceği bonservis bedelinin yanı sıra bu oyuncunun bir sonraki transferinden de belirlenen oranda yüzde alacak.
    Transfere ilişkin bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez Arjantin'in Racing Club de Avellaneda takımına transfer olduğu bildirildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Bir süredir bu transferle ilgili olarak süren görüşmeler sonrasında Arjantin kulübünün gereken sözleşmeyi imzalayarak kulübümüze göndermesiyle sonuçlandı. Buna göre, kulübümüz Teofilo için Racing'in ödeyeceği bonservis bedelinin yanı sıra bu oyuncunun bir sonraki transferinden de belirlenen oranda yüzde alacak. Trabzonspor Kulübü olarak Kolombiyalı oyuncuya bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz."




    Trabzonspor, Teofilo'dan kurtuldu Yorumları