Sivasspor, liderden çekinmiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:10)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:10)    Cevap: 0    Gösterim: 450  

    02-11-2011

    Sivasspor, liderden çekinmiyor

    Sivasspor, liderden çekinmiyor
    Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Sivasspor'da hedef sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak.

    Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Sivasspor, Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Sivasspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcuları ziyaret eden Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Mehmet Emre Çapraz ile üyeler takıma başarılar diledi. Antrenmanda Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki futbolcular bir süre düz koşu yaptıktan sonra topla birlikte çalışma yaptı. Antrenman sırasında futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

    Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini söyledi. Çalımbay Trabzonspor maçında sahadan iyi bir şekilde ayrılmak istediklerini kaydederek, "İkinci yarıya başlarken futbol olarak gerçekten iyi futbol oynadık. İyi oynuyoruz ama maalesef bunu neticeye yansıtamadık. Son dört maçımıza baktığımız zaman oynadığımız maçlar Fenerbahçe, Galatasaray, Bursa deplasmanı bir Antalyaspor'u içeride oynadık. Onu da biliyorsunuz çok kötü bir havada oynadık. O yüzden istediğimiz şeyler maalesef olmadı. 14 tane kritik maçlarımız var, bunun da bilincindeyiz. Trabzon maçı da iki takım için de çok zor bir maç. Trabzonspor takımı şampiyonluk iddiasını devam ettirmek için bunu da bir fırsat olarak görüyorlar, bizim için de öyle. Bizim istediğimiz şu oynadığımız oyunun üzerine biraz daha koyup oynadığımız futbolu neticeye aksettirmek. Ben arkadaşlarıma yürekten inanıyorum. Zaten taraftarımız sonuna kadar yanımızda oluyorlar. O yüzden buradaki tek amacımız iyi bir şekilde sahadan ayrılmak" dedi.

    Gazetecilerin ilk maçta alınan 6-1'lik skorun ardından Trabzonspor'dan çekin çekinmediklerini sorması üzerine Çalımbay, "Ben hiçbir takımdan çekinmem. Ama futbolun içinde her şey olabilir. Nasıl orada 6-1 yenilmişsek demek ki futbolun içinde her şey olabiliyor. Onun için de çok dikkat etmek gerekiyor. Trabzon takımı da çok iyi bir takım, mükemmel bir kadroya sahip. Son maçlarına bakmayın, son maçında bile tek kale oynadı. Yeni geçmişine baktığınız zaman ilk yarıda 8 tane maç oynamış deplasmanda altı galibiyet iki beraberliği var. Mükemmel bir grafikleri var deplasmanlarda. O yüzden dikkat edilmesi gereken bir takım. Tabi ki çok zor maç oynayacağız. Çok iyi ve kaliteli futbolculara sahip bir takımla oynayacağız. Biz de bunu biliyoruz. Her şeye dikkat edeceğiz ama dediğim gibi oynadığımız futbolun biraz daha üzerine çıkıp biraz daha dikkat edersek sahadan istediğimiz şekilde ayrılırız" diye konuştu.

    Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Yönetici Faruk Taşseten de izledi.

    İHA




    Sivasspor, liderden çekinmiyor Yorumları