O ne özgüven Mesut!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:12)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:12)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    02-11-2011

    O ne özgüven Mesut!

    O ne özgüven Mesut!
    Real Madrid'in bu yıl Almanya'dan transfer ettiği Türk yıldızı Mesut Özil, Real Madrid ile olan sözleşmesine dünyada yılın futbolcusu ödülü için ekstra ödeme maddesi koydurdu.

    Sezon başında Werder Bremen'den Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil'in özgüveninin ne kadar fazla olduğu sözleşmesindeki bir maddeyle ortaya çıktı.
    Real Madrid'e 15 milyon Euro bonservis bedeliyle 17 Ağustos'ta transfer olan 22 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesinde, "Dünyada yılın futbolcusu ödülünü alması durumunda ekstra prim ödenecektir" maddesinin yer aldığı bildirildi.

    Mesut'un son iki yıldır Barcelona'lı Lionel Messi'nin kazandığı dünyada yılın futbolcusu (Ballon d'Or) ödülünü alması durumunda Real Madrid'in ödeyeceği primin 3 milyon Euro civarında olduğu kaydedildi. Mesut bu sezon Real Madrid formasıyla 22 maçta 5 gol atıp 8 asist yaparak beklentilerin oldukça üstünde bir performans sergiledi.

    SABAH




    O ne özgüven Mesut! Yorumları