Diego'nun görevi Tuncay Şanlı'ya   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:12)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:12)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    02-11-2011

    Diego'nun görevi Tuncay Şanlı'ya

    Diego'nun görevi Tuncay Şanlı'ya
    Ara transferin son gününde Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olan Tuncay Şanlı, yeni takımının cumartesi günü Hamburg'u konuk edeceği maçta zor bir görevi üstlenebileceği öğrenildi.

    Hafta içi Steve McClaren'in görevine son verilmesiyle teknik direktörlüğe getirilen Pierre Littbarski'nin, Hamburg karşısında Brezilyalı yıldız Diego'nun görevini Tuncay Şanlı'ya vermeye hazırlandığı bildirildi.
    '10 numara' pozisyonunda görev yapması beklenen milli futbolcunun, taraftarının önüne çıkacağı bu ilk maçta göstereceği performansın da Alman kulübündeki geleceği için büyük önem taşıdığı vurgulandı.

    Wolfsburg'un geçen hafta Hannover'e 1-0 yenildiği maçta teknik direktörünü dinlemeyerek penaltı noktasına geçen Diego, atışı gole çevirememiş ve kendi kulübünden bir maç ceza almıştı.

    Bu maç sonrası Alman kulübü tarafından teknik direktör Steve McClaren'in görevine son verilmişti. Wolfsburg, 21 haftası geride kalan ligde topladığı 23 puanla 12. sırada yer alıyor.




    Diego'nun görevi Tuncay Şanlı'ya Yorumları