Hüseyin Kalpar şampiyonluğa inanıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:13)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:13)    Cevap: 0    Gösterim: 578  

    02-11-2011

    Hüseyin Kalpar şampiyonluğa inanıyor

    Hüseyin Kalpar şampiyonluğa inanıyor
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Samsunspor'un ligin sonunda şampiyon olacağını söyledi.

    Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Samsunspor'un ligin sonunda şampiyon olacağını söyledi.

    Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında takımın fikstürdeki yerini değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Hedefimizden şaşmamız yok, şu anda liderin 1 puan gerisinde, 2. durumdayız. Önümüzde bizim açımızdan çok önemli bir Kartal maçı var. Bu maça kazandığımız takdirde en kötü ihtimalle şu anki yerimizi korumuş oluruz. Rakiplerimizin yapacağı maçlara göre belki liderlik de olacaktır. 2 maç kazandık, 7 veya 8 maç daha kazanmamız gerekiyor. Hedefimize bu yönde yürümeye çalışıyoruz. Ya
    bu takım şampiyon olacaktır ya şampiyon olacaktır. Bu yoldan geriye dönüş yok, biz buna inanıyoruz" dedi.

    Rakiplerinin Samsunspor'a daha farklı hazırlandıklarını belirten Kalpar, "Biz artık lider takımız, bize hazırlanan takımlar eskisi gibi hazırlanmıyor, çok daha iyi motive olmuş, savunma anlayışını ön planda tutan bir takım görüntüsü içerisinde olacaklar. Altay maçında, Akhisar maçında, Mersin maçında bunları yaşadık. Bizim böyle bir dezavantajımız var. Bu hafta alacağımız iyi netice bizi en kötü burada tutacaktır. Arkasından Bolu, bay, Adana ve 3 maç daha var. Bu 6 maçın sonunda biz nerdeyiz çok net belli olacak. Biz bu 6 maçın 5'ini kazanırsak çok önemli puan alırız. Hedefi tutturmak için geriye kaldı 3 maç, onu nasıl olsa kazanırız diye düşünüyoruz" diye konuştu.
    Samsunspor'un evinde oynayacağı Kartal maçı kadrosunda cezalı Zenke ve sakat olan Kenan ile Blly Mehmet olmayacak.




    Hüseyin Kalpar şampiyonluğa inanıyor Yorumları