Şampiyonluğu kutlayan hakem!!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-27-2008 (17:32)   Son Mesaj: 05-27-2008 (17:32)    Cevap: 0    Gösterim: 727  

    05-27-2008

    Şampiyonluğu kutlayan hakem!!

    Şampiyonluğu kutlayan hakem!!

    Merkez Hakem Kurulu’na bir şikayet dilekçesi gönderen Diyarbakırlı 20 futbol hakemi Yıldıray Aslan'ı şikayet etti...
    Merkez Hakem Kurulu’na bir şikayet dilekçesi gönderen Diyarbakırlı 20 futbol hakemi, süper ligde görev yapan hemşerileri Yıldıray Arslan’ın fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğunu ifade ederek, “Yıldıray Arslan, Galatasaray - Oftaş müsabakasından sonra Diyarbakır’daki şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Ailesi ile birlikte giydiği Sarı-kırmızı formalar ve bayraklarla Galatasaray’ın sevincine ortak oldu” şeklinde ifade kullandı.

    Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Arslan'ın katıldığı şampiyonluk kutlamalarının şehrin merkezinde yapıldığı, kameralarla tesbit edildiği ve dilekçede imzası bulunan 8 hakem tarafından da görüldüğü bildirildi. Yıldıray Arslan’ın bu tavrını çok yadırgadıklarını belirten 20 hakem, aynı hakemin Kayapınar Belediyespor-Sur Belediyespor maçını “taraflı yönettiğini” öne sürdüler.

    Bu gelişmeler karşısında Merkez Hakem Kurulu tarafından amatör kümeye düşürüleceği öğrenilen Yıldıray Arslan ise, "İftira ile karşı karşıyayım. Beni bilen biliyor" dedi. Haluk Ulusoy’un kontenjanından süper lige terfi eden Yıldıray Arslan, geçen sezon Galatasaray'ın 3 lig maçında 4. hakemlik yaptı.

    Adlarını tek tek yazan ve dilekçenin altına imzalarını atan 20 futbol hakemi, Yıldıray Arslan'ın "taraflı maç yönettiğini" de öne sürdü. Diyarbakır'da oynanan Kayapınar Belediyespor - Sur Belediyespor müsabakasından önce Sur Belediyespor yöneticisi Osman Özkan'ın, Yıldıray Arslan'ın

    iş yerine gittiğini vurgulayan 20 hakem, "Osman Özkan, bu maçı Yıldıray Arslan'ın yönetmesini istedi. İl hakem kurulu da Yıldıray Arslan'ın talebi doğrultusunda kendisine bu maçı verdi. Müsabakayı da Yıldıray Arslan'ın aile dostu olan Osman Özkan'ın takımı Sur Belediyespor kazandı. Kötü yönetimi ve haksızlığı içine sindiremeyen Kayapınar Belediyespor oyuncuları, maçtan sonra Yıldıray Arslan'a saldırdı. Yıldıray Arslan da futbolculara saldırdı. Bu olayların da şahitleri mevcuttur" dediler.




    Şampiyonluğu kutlayan hakem!! Yorumları