'saman Altından Konuştular'   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-27-2008 (17:08)   Son Mesaj: 05-27-2008 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 715  

    05-27-2008

    'saman Altından Konuştular'

    Galatasaray'dan Ayrılmaya Karar Veren Hakan Şükür, Son Günlerde Başkan Adnan Polat ile Eski Teknik Direktör Feldkamp Arasında Yaşanan Polemiğin Malzemesi Olduğu İçin Üzüldüğünü Söyledi.



    Galatasaray'dan ayrılmaya karar veren Hakan Şükür, son günlerde Başkan Adnan Polat ile eski Teknik Direktör Feldkamp arasında yaşanan polemiğin malzemesi olduğu için üzüldüğünü söyledi. Ligtv.com.tr'ye konuşan Hakan Şükür, futbol geleceği ile ilgili kesin kararını verdiğini ve Kalli'nin "Hakan Şükür'ü göndermemi Adnan Polat istedi. Bana bir liste verdi o listede Hakan Şükür de vardı. İnkar ederse ispat ederim." şeklinde Zaman Gazetesi'ne yaptığı açıklamanın Galatasaray'dan kopmasına neden olduğunu söyledi.
    Yıllarca emek verdiği, rekorlar kırdığı Sarı - kırmızılı formaya veda kararı alan Hakan Şükür, ailesiyle birlikte bu kararı aldığını belirterek, "Onlar güzel şeyler söylüyorlardı açılışlarda, toplantılarda. Başka ortamlarda söylenenler ile açılış ve toplantılarda söylenenler arasında uçurum var.'' dedi.

    Galatasaraylı olduğu için, Galatasaray'a ve taraftarına saygısından bu zamana kadar konuşmadığını belirten Hakan Şükür, yönetimle, görüşmeye gitmediğini, çünkü onların kararını bildiği için görüşmenin bir anlamı olmadığını belirterek, ''Galatasaray'dan ayrılmaya karar verdim" açıklamasını yaparken, "Kırgın değilim" diyordu ama söylediğine göre kendisini görüşmeye çağıranlara "Ben konuşmak istemiyorum" diye yanıt vermişti. "Dün konuşmak istediler benimle. Ben gitmedim. Bir anlamı yoktu çünkü." diyen Hakan Şükür, "Nedenini bilmiyorum. Ama sonuçta kontratım bitti. Uzatmak istemediler. Bunlar da futbolda doğal, normal." diye konuştu.

    Türk futbolunun rekortmen futbolcusu, "Kırgın mısın?" sorusuna önce "Hayır" yanıtını verdi ama ardından anlamlı iki cümle çıktı ağzından: "Ömrümüz hep zorluklar içinde geçti. Bu zorluklar içinde şampiyonluklar yaşadık". dedi.

    Hakan fazla konuşmak istemediğini, önce son günlerde yaşadıklarını sindireceğini, ardından gelecekle ilgili kararını vereceğini belirtirken, geleceğiyle ilgili olarak ise, ''Ben gelecekle ilgili planlarımı yapmamıştım bugüne kadar. 15 gündür hep böyle gazeteden, saman altından, 3-5 kişiye birşeyler söylediler. Bunların üstüne bir de Kalli'nin açıklaması gelince... Dün ben Kalli ile de konuştum. Bir şey daha söyledi. Ondan sonra ben de kararımı verdim. Futbola devam edip etmeyeceğimin kararını verme aşamasındayız. Eşimle konuşuyoruz. Çocuklarımın okulu var. Yakında bir karar vereceğiz ve bunu medyaya açıklayacağız." şeklinde konuştu.

    Tecrübeli golcü, "Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayı düşünüyor musun?" sorusuna ise, "Yok. Şu an için düşünmüyorum." diye cevap verdi.




    'saman Altından Konuştular' Yorumları