Adana'nın adını madalyalar ile duyurdular   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2011 (14:13)   Son Mesaj: 01-26-2011 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    01-26-2011

    Adana'nın adını madalyalar ile duyurdular

    Adana'nın adını madalyalar ile duyurdular
    Osmaniye’de düzenlenen Muaythai Özel Akdeniz Turnuvası’nda dereceye giren Büyükşehir Belediyesi Star Akademi Kulübü sporcuları Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

    Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Polat ve antrenör Hakan Şahade öncülüğünde Aldırmaz"ı ziyaret eden sporcular, turnuvada kazandıkları kupa ve madalyaları da getirdiler.
    Antrenör Hakan Şahade, Özel Akdeniz Turnuvası"na Adana, Osmaniye, Kadirli, Hatay, Alanla ve İskenderun"dan 13 kulübün katıldığını belirterek, "Biz de 22 sporcuyla katıldık. Turnuvada 11 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük olmak üzere toplam 16 madalya kazandık. Takım halinde de şampiyon olduk. Bu turnuva aynı zamanda Türkiye şampiyonasına hazırlık niteliği taşıyordu." dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz"a, Meclis Başkan Vekili Mustafa Tuncel ve Kulüp Başkanı Umut Polat"a desteklerinden dolayı teşekkür eden Hakan Şahade, "Sizlerin de desteğiyle 2011 bizim yılımız olacak. Sayenizde bu takımdan milli sporcular çıkacak. Yeni bir dönem sizlerin desteğiyle başladı." şeklinde konuştu.

    Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Umut Polat da, belediyenin desteği ile başarıların süreceğini söyledi.

    ADANA"NIN BAŞARISI TÜRKİYE"NİN BAŞARISIDIR

    Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kendisinin Adana"dan çıkan ilk milli boks hakemi olduğunu belirterek, sahipsizlikten dolayı o dönemde sporcuların yaşadığı sıkıntıları anlattı.

    Adana"nın ferdi sporlarda her zaman başarılı olduğunu belirten Aldırmaz, "Adana"nın başarısı Türkiye"nin başarısıdır. Çünkü her bölgeden hemşerilerimiz var. Burada ortak payda Adanalılık bilinci" dedi.

    Zihni Aldırmaz, ellerinden gelen tüm desteği amatör sporculara verdiklerini ifade ederek, bundan sonraki dönemde şartların daha iyi olacağını ve desteklerinin artacağını bildirdi.

    Ziyarette şu sporcular hazır bulundu: Hayri Doğan Hozanlı, Ali Rıza Savul, Onur Kaya, Gani Başabak, Cihangir Ceyran, Emre Özşen, İsmail Özkan, Hüseyin Özelçi, Caner, Duvar, Yusuf Akdenizli, Egemen Adamcıl, Hüseyin Usanmaz, Cemal Çekin, Oktay Atademir, Hebun Gümüş, Tuğberk Ertürk ve Mazlum Doğan Çelikten.




    Adana'nın adını madalyalar ile duyurdular Yorumları