Karabükspor Kayseri'ye bileniyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (19:11)   Son Mesaj: 01-25-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    01-25-2011

    Karabükspor Kayseri'ye bileniyor

    Karabükspor Kayseri'ye bileniyor
    Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardemir D.Ç Karabükspor'da Genel Menajer Seyit İçgül, "Bizim en büyük problemimiz sakatlık yaşayan oyuncularımız" dedi.

    Hafta sonu sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını bugün yağmur altında sürdürdü. Hasa Doğan tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı mavili takımda sakatlıkları süren Tozo ve Cernat idmanda yer almadı.

    İÇGÜL: MANİSA MAÇINDA SONUCU ETKİLEYECEK HAKEM HATALARI OLDU
    Genel Menajer Seyit İçgül İHA'ya yaptığı açıklamasında, devre arasın kampında eksik oyuncuların yokluklarını aradıklarını söyleyerek, "Kampta tam kadro olarak çalışamadık ve istediğimiz yüklemeleri yapamadık. Takımda Tozo, Cernat, Şenol ve Emenike'nin sakatlıkları vardı. Ama bunlara rağmen yeni katılan arkadaşlarımızın biraz hazır olmayışı da bizi sıkıntıya soktu. Manisa maçında bireysel hatalarımız çok oldu ve erken gol yedik. Ancak Manisa maçında inanılmaz şekilde sonucu etkileyecek hakem hataları da oldu. Önümüzde Kayseri maçı var. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. İç sahada maç kaybetmek istemiyoruz. Emenike'nin olmayışı biraz sıkıntı verse de onun yerine oynayacak arkadaşlarımız var. Sonuçta bireysel değil takım oyunu oynuyoruz. Bizim en büyük problemimiz sakatlık yaşayan oyuncularımız. Bunlar iyileştiğinde rekabet gücümüz artacak. Onun için transfer dosyasını kapatarak sakat oyuncularımızın dönmesiyle daha iyi yerlerde olacağız" dedi.

    İLDİZ: EMENİKE ÖNEMLİ AMA BİZİM TAKIM OLARAK BİR OYUN STİLİMİZ VAR
    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, rakip kim olursa olsun kendi oyunlarını oynayarak kazanmak adına her şeyi yapacaklarını belirterek, "Kayserispor ligin iddialı takımlarından bir tanesi. Devre arasında çok ciddi takviyeler yaptılar. Ligin ikinci yarısının çok daha zorlu geçeceğini daha öncede söylemiştim. Sakat ve cezalı arkadaşlarımızın çokluğu canımızı sıkıyor ama futbolun içinde bunlar var. Her iki takım içinde bu karşılaşma zor olacak. Rakibimiz kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak adına her şeyi yapacağız. Devre arasında takımımıza takviyeler yaptık. Bunların bir çoğunun maç eksiği var. Onları hızlı bir şekilde hazırlıyoruz. Sonrasında onlara da kadroda şans verebiliriz. Emenike önemli bir oyuncu, Kayserispor karşısında olmayışı oyun anlayışımıza yansıyacaktır ancak bizim takım olarak bir oyun sitilimiz var. Kamuoyuna gösterdiğimiz çağdaş futbolumuzdan taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.




    Karabükspor Kayseri'ye bileniyor Yorumları