Simao: Böyle bir taraftar görmedim   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-25-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 389  

    01-25-2011

    Simao: Böyle bir taraftar görmedim

    Simao: Böyle bir taraftar görmedim
    Beşiktaş’ın Portekizli futbolcusu Simao Sabrosa, siyah-beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı. Simao, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı taraftarların benzerini görmediğini belirtti.

    Spor Toto Süper Lig"de Bucaspor ile oynanan karşılaşmada ilk kez taraftarların karşısına çıkan siyah-beyazlı takımın futbolcusu, futbol hayatında bu kadar coşkulu bir topluluk görmediğini dile getirdi.
    Taraftarların maç boyunca takıma destek verdiğini belirten Simao, "Sahaya çıktığım zaman bütün tribünlerin dolu olduğunu ve tezahüratlar yapıldığını gördüm. Taraftarlarımız her dakika takımlarına destek olmaya çalışıyorlar" dedi.

    Portekizli futbolcu, Beşiktaş"a transfer olmadan önce de tribünler hakkında fikir sahibi olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: "Zaten birçok insan tarafından harika bir taraftar kitlesinin olduğunu duymuştum. Barcelona"da oynadığım dönemde Beşiktaş taraftarlarını ilk kez gördüm.

    Nasıl bir taraftarın önüne çıkacağımı aşağı yukarı biliyordum, ancak böylesini beklemiyordum. Futbol hayatımda bu kadar coşkulu bir topluluk görmedim. Bir şeyler başarmak istiyorsak bu taraftar gücünden en iyi şekilde faydalanmamız gerekiyor." Ligin ikinci yarısıyla ilgili değerlendirmede bulunan Simao, "İstediğimiz hedeflere ulaşmanın kolay olmadığının farkındayız. Liderle aramızda önemli bir puan farkı var. Fakat imkansız diye bir şey yok. En kötü ihtimalle Şampiyonlar Ligi"ne gitmek için çalışacağız" dedi.

    Bu arada, Simao Sabrosa"nın çok özel fotoğrafları ve açıklamalarının Beşiktaş Dergisi"nin şubat ayı sayısında yer alacağı açıklandı.




    Simao: Böyle bir taraftar görmedim Yorumları