Gençler, Fenerbahçe'ye bileniyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (14:11)   Son Mesaj: 01-25-2011 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    01-25-2011

    Gençler, Fenerbahçe'ye bileniyor

    Gençler, Fenerbahçe'ye bileniyor
    Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nun son maçında İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşacak Gençlerbirliği, hazırlıklarını sürdürdü.

    Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ralf Zumdick yönetimindeki idman 1 saat sürdü. Antrenmana, Asya Kupası'nda mücadele eden Avustralya Milli Takımı'nda bulunan Mile Jedinak dışında tüm oyuncular katıldı.
    Başkent ekibi, ısınma hareketleriyle başladığı idmanda daha sonra 6 grubu ayrılarak, top kontrol ve pas çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmayı zamanında bitiremeyen gruplar, ceza olarak 20 adet şınav çekmek zorunda kaldı. Kırmızı-siyahlı oyuncular daha sonra yarı sahada 3 ayrı gruba ayrılarak, maç yaptı. İdman hafif koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

    Bu arada, doping yaptığı gerekçesiyle bir süredir (A) takımla idmanlara çıkmayan eski kaptanlardan Orhan Şam da bugünkü çalışmada yer aldı.

    Gençlerbirliği, yarın saat 15.00'te uçakla İstanbul'a hareket edecek.

    Öte yandan, Eskişehirspor maçının son dakikalarında kırmızı kart gören yeni transfer Randall Azofeifa, kupadaki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, sarı kart cezalısı durumuna düşen Hurşut ve Aykut ise ligde deplasmanda oynanacak Gaziantepspor maçında yer alamayacak.

    -MOUSSA OLMADI-

    Gençlerbirliği, Fransa'da oynayan santrfor Maazou Ouwo Moussa'nın transferini sonuçlandıramadı.

    Fransız ekibi Bordeaux'da forma giyen Moussa'nın, büyük ölçüde Monaco ile anlaştığı, bu nedenle de Gençlerbirliği'ni tercih etmediği öğrenildi.




    Gençler, Fenerbahçe'ye bileniyor Yorumları