Trabzonspor tek yürek oldu!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-25-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-25-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 413  

    01-25-2011

    Trabzonspor tek yürek oldu!

    Trabzonspor tek yürek oldu!
    İlk yarıdaki tüm derbileri kazanan Trabzonsporlu futbolcular kendi arasında söz birliği yaptı...

    Yaptık yine yaparız!
    İlk yarıdaki tüm derbileri kazanan Trabzonsporlu futbolcular kendi arasında söz birliği yaptı, İstanbul'u fethedip camiayı yeniden havaya sokmak için geri sayıma başladı.

    Başkan Sadri Şener"in de kurmaylarına çağrı yapıp, "Taraftara maça gelin diyoruz, biz de aynı ilgiyi göstermeli, iki karşılaşmada da tam kadro hazır bulunmalıyız" dediği öğrenildi.

    Lige beklenmedik bir puan kaybı ile başlayan Trabzonspor, rüzgarı tekrar arkasına almak için gözünü İstanbul randevularına dikti. Bu konuda başrolün sahibi durumundaki futbolcular da yeniden bir galibiyet serisi başlatmakta kararlı. Süper Lig"in ilk yarısında oynanan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını kazanarak gövde gösterisi yapan Bordo-Mavili oyuncular, "Kupa ve şampiyonluk İstanbul"dan geçer" değerlendirmesine en iyi yanıtı sahada vermek için söz birliği yaptı. Son derece yüksek bir motivasyona sahip olduğu öğrenilen Trabzonsporlu futbolcuların parolası ise, ilk yarıdaki derbi zaferlerinden yola çıkarak, "Yaptık, yine yaparız" şeklinde olacak.

    Başkan takımına güveniyor

    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de İstanbul"dan takımının istediği sonuçları alarak ayrılacağından emin. İlk puan kaybıyla bozulmayacaklarını ifade eden Bordo-Mavililer"in patronu, Beşiktaş ve Fenerbahçe karşılaşmaları öncesinde ekibine de çağrı yaptı. Taraftarlara sitem edip, "Tribünlerimiz dolmalı" diyen Şener"in, "Biz de aynı ilgiyi göstermeliyiz. Çok önemli bir mazeret olmadıkça tüm yönetimimiz takımın yanında olmalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi.




    Trabzonspor tek yürek oldu! Yorumları