Şenol Güneş: Hakem mi döveyim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-25-2011 (10:09)   Son Mesaj: 01-25-2011 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 487  

    01-25-2011

    Şenol Güneş: Hakem mi döveyim

    Şenol Güneş: Hakem mi döveyim
    TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendilerine dev aynasında bakmadıklarını ifade ederek, "Liderlik havası atmıyoruz, eksiklerimizi biliyoruz." dedi.

    Lider olduğumuz için avantajımız varmış gibi gösteriliyor. Bu spekülasyondur. Kimse tuzağa düşmesin. Hakemlere baskıyı doğru bulmuyorum. Onlarında baskı yapanlar tarafına geçmesini doğru bulmuyorum. Lig bizim için kupadan daha önemli. İki maça baktığımızda F.Bahçe maçı Beşiktaş"a göre daha öncelikli.
    TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendilerine dev aynasında bakmadıklarını ifade ederek, "Liderlik havası atmıyoruz, eksiklerimizi biliyoruz. Lider olduğumuz için büyük avantajımız varmış gibi gösteriliyor. Bu spekülasyondur" dedi. Güneş, basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Güneş, A.Gücü karşısında 2 puan kaybetmeyi hak etmediklerini belirtirken, inişler çıkışların da olabileciğini söyledi.

    Bir çizgim var

    Yetkisini bildiğini ve bunu kullandığını da ifade eden Güneş, "Oyuncularımız iyi niyetli. Bu bilinsin. Futbol ayak oyunlarıyla oynanıyor, ama benim bir çizgim var. Bunun dışına çıkmam. Adam diyor ki, çok efendisin. Ne yapayım hakem mi döveyim, bu işin şakası. Şimdi ben desem ki,"Beşiktaş maçında da bizi hakem doğrayacak", eğer çıkarsa adam haklıymış, çıkmazsa önemli değil. Böyle bir anlayışta olmayacağız" dedi.

    Ayak oyunları

    İlk 5 için büyük avantaj yakaladıklarını da ifade eden Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Lider olduğumuz için büyük avantajımız var gibi gösteriliyor. Bu spekülasyondur. Kimse bu tuzağa düşmesin. Bu bir yarış. Bizim politikamızla başkalarının politikası örtüşmez. Bizim politikamız düzgün iş yapmak. Ayak oyunları yapmaya çalışanların tuzağına taraftarlarımız düşmemeli. Kimseyi suçlamadan, ayak oyunlarına girmeden bunu yapmaya çalışıyoruz."

    Sahipleri var

    Hakemlerin kendilerini geliştirdiğini de ifade eden Güneş, "Hakemlerle ilgili çok konuşuluyor. Hakemler gelişti ama hata da yapabiliyorlar. İyi niyet, kötü niyet sorgulaması olabilir. Hakemlere baskı yapılmasını doğru bulmuyorum. Ama hakemlerin de baskı yapanlar tarafına geçmesini doğru bulmuyorum. Hakemleri sahiplenmeyi de doğru bulmuyorum. Onların sahipleri var" şeklinde konuştu.

    Çocuk sokağa atılmaz

    Burak Yılmaz"ın ıslıklanmasını doğru bulmadığını da ifade eden Güneş şunları söyledi: "Takımı sahiplenerek sembol olunur. Çocuğunu döven, sokağa atan anne baba olmaz. Takımızla taraftarımız arasında aile ilişkisi var. Olumsuzlukları yine biz temizleyeceğiz. Ayrık otlar çoğalırsa bulunduğunuz ortam kirlenir."

    Dizi çok seyrediyoruz

    Brozek kardeşlerin antrenman eksiği olduğunu da ifade eden Şenol Güneş, "Kazansaydık kimse niye yeni transferler oynamadı demeyecekti. Taraftarların tepkisinde çok ani değişimler oluyor. Bir bakmışsınız oyuncuyu Messi"yi benzetiyorsunuz, bir bakmışsınız takımı Barcelona"ya benzetmişsiniz. Haddimizi bilelim. Dizileri çok izliyoruz. Kendimizi orada saraylarda yaşayanlar gibi hissetmemeliyiz" dedi.

    Taraftara uyarı

    Beşiktaş taraftarının 14 puan gerideyken stadı doldurduğunu da ifade eden Güneş, "Taraftarımız da daha fazlasını yapmalı. Rakiplere baskı kurmak istiyorsa takımına sahip çıkmalı" dedi.

    Beşiktaş zengin takım

    Güneş, futbol odaklı bir takım olduklarını da vurgulayarak, "Kalitemiz ve kapasitemiz var. Başarmak için gücümüz var. Fenerbahçe transfer yapmadı. Galatasaray ve Beşiktaş çok transfer yaptı. Bursaspor ise bir oyuncu aldı. Beşiktaş renkli bir takım. En pahalı ve zengin takım diyebiliriz. Sonucu ne olursa olsun oynadığı futbol seyir zevki veriyor ve tribünlerini dolduruyor. İki maça baktığınızda Fenerbahçe maçı daha önemlidir. Çünkü bana sorarsanız, lig bizim için kupadan daha önemli. Ama Beşiktaş maçını önemsemiyoruz anlamına gelmez bu durum."

    Hürriyet




    Şenol Güneş: Hakem mi döveyim Yorumları