Fenerbahçe Niang'sız çalıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (20:11)   Son Mesaj: 01-24-2011 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    01-24-2011

    Fenerbahçe Niang'sız çalıştı

    Fenerbahçe Niang'sız çalıştı
    Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından 27 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan ve 1 saat 40 dakika süren antrenmanda, futbolcular koşunun ardından 3 gruba ayrılarak pas çalışması yaptı.
    Daha sonra gruplar dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç oynayıp, yan sahada dayanıklılık koşusu yaparken, antrenman tüm futbolcuların katıldığı yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

    NİANG ÖZEL İŞLERİ NEDENİYLE KATILMADI
    Fenerbahçe'de antrenmana Niang, Yobo, Selçuk, Uğur ve kaleci Ertuğrul katılmadı.

    Niang'ın özel işleri nedeniyle Kocaman'dan izin aldığı bildirildi.

    Medical Park Antalyaspor maçında sağ arka üst adalesine darbe alan Yobo ile sağ ön üst adalesinde sertlik olan Selçuk'un tesislerde çalışıp, tedavi oldukları kaydedildi.

    Tedavisi süren Uğur, bir süre tesislerde çalıştıktan sonra sahada bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde koşu yaptı.

    Kaburga bölgesinde ağrı olan Ertuğrul'un da tesislerde çalıştığı öğrenildi.

    Fenerbahçe, yarın yapacağı tek antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.





    Fenerbahçe Niang'sız çalıştı Yorumları