TFF yönetimi Karabük'te!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (19:13)   Son Mesaj: 01-24-2011 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-24-2011

    TFF yönetimi Karabük'te!

    TFF yönetimi Karabük'te!
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, mecliste bekleyen şiddet yasasının bir an önce çıkması için süreci yakından takip ettiklerini söyledi.


    TFF Başkanı Özgener ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un daveti üzerine Karabük'e geldi. TFF Başkanı Özgener ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Karabük Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti.

    Karabük'te olmaktan keyif aldıklarını söyleyen TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Karabük'e son olarak şampiyonluk kupasını vermek için gelmiştik. O gün heyecanlaydık, çünkü Karabük, Süper Lig'e çıkmış yeni bir ilin yeni bir bölgenin takımı idi. Futbol da ne kadar ilden çok takım olursa futbolun yaygınlaşması açısından o kadar daha çok keyif alıyoruz. Bugün Karabükspor'un bulunduğu konum bir çok kimse için sürpriz görünüyor olabilir. Şahsen ben federasyon başkanı olarak benim beklediğim bir netice idi.

    Kardemir Karabükspor ilk yılda süper lige keyif kattılar, renk getirdiler. İnşallah ikinci yarı da hedefledikleri doğrultuda başarılı olurlar" dedi.

    Gazetecilerin şiddet yasası ile ilgili sorularını da cevaplayan Özgener, "Ele aldığımız önlem şiddet yasası. Bu işlerin üstesinden gelebilmemiz için bir yasa değişikliğine ihtiyacımız olduğunu her vesile ile gündeme getiriyoruz, dile getiriyoruz. Şu anda meclise sevk edilmiş durumda yasa tasarısı. Arkadaşlarımız yarın Ankara'da olacaklar konu ile ilgili tekrar görüşmek üzere. Yüce meclisimizin bu tasarıyı bir an önce kabul edip kanunun haline getirmesini bizde sizler gibi merakla ve heyecanla bu sürecitakip ediyoruz. Bir an öncede olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

    Özgener, daha sonra Karabük Valisi İzzettin Küçük'e üzerinde isimi yazılı olan 78 numaralı Milli Takım forması hediye ederken, Vali Küçük ise Özgener'e Safranbolu evlerinin bulunduğu tablo hediye etti.
    TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Karabük Demir ve Çelik İşletmeler (KARDEMİR) A.Ş'ye geçti. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ve Genel Müdür Fadıl Demirel tarafından karşılanan heyet Genel Müdür'den fabrika hakkında bilgi aldı. Heyet daha sonra otobüs ile Fabrikayı gezdi.




    TFF yönetimi Karabük'te! Yorumları