Hilbert: Bütün maçları alabiliriz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-24-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    01-24-2011

    Hilbert: Bütün maçları alabiliriz

    Hilbert: Bütün maçları alabiliriz
    Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, Bucaspor karşısında sergiledikleri futbolu tekrarlamaları halinde hem farklı kazanacaklarını, hem de üst üste galibiyetler alabileceklerini söyledi.

    Hilbert, Ligtv'de yer alan açıklamasında, her maçı tek tek düşünmek gerektiğini belirterek, ''Hepsi birbirinden farklı. Bucaspor'a karşı oynadığımız yüksek tempolu oyunu sergileyebilirsek bu tip skorları tekrarlayabilir ve bütün maçları alabiliriz'' dedi.
    Savunmada fazla açık vermelerinin hatırlatılması üzerine Alman futbolcu, ''Özellikle ilk yarıda çok basit hatalar yaptık. Rakibe gol şansı tanıdık ve ummadığımız goller yiyip puanlar yitirdik. Şu sıralar defansa çok önem verip çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Bütün bu hataları en aza indirip çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

    Yeni transferlerden Simao ile ilgili soruyu yanıtlayan Hilbert, ''Simao deneyimli ve uluslararası kaliteye sahip bir oyuncu. İkimiz birlikte çok iyi performans sergiledik'' dedi.

    Siyah-beyazlı oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu ancak kendilerinin kazanmaları gereken bir mücadeleye çıkacaklarını dile getirdi.

    Hilbert, takımda fazlasıyla şans bulması ve oynadığı pozisyon konusunda ise şunları söyledi:

    ''Hocanın güvenmesi ve sürekli oynayabilmem güzel bir duygu. İlk geldiğimde kolay olmadı. Rekabet ortamı vardı. Almanya'da düzenli olarak orta sahada, özellikle ofansif orta saha olarak oynuyordum. Milli takımda da bu şekilde görevler verildi. Çok ender sağ bek olarak şans buldum. Sezon başında sağ kanatta başladım. Ancak sakatlıklar olunca hocamız 'Sağ defansta oynayabilir misin?' diye sordu. Ben de takımın ihtiyacı olması halinde oynayabileceğimi söyledim. Uzun süredir başarılı bir şekilde oynuyorum.''




    Hilbert: Bütün maçları alabiliriz Yorumları