Brezilyalı milli futbolcu Karabükspor'da!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-24-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    01-24-2011

    Brezilyalı milli futbolcu Karabükspor'da!

    Brezilyalı milli futbolcu Karabükspor'da!
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü 28 yaşındaki Brezilyalı orta saha sağ kanat oyuncusu Dyego Rocha Coelho'ya 1.5 yıllık sözleşme imzalattı.

    Dün akşam Karabük'e gelen Brezilyalı oyuncu, Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Genel Menajer Seyit İçgül, İtalyan menajer Sabatino Durante ve Türk menajer Ali Yenibayrak ile Zalifre Otel'de bir araya geldi.
    Son görüşmelerin yapıldığı oyuncu ile mutabakata varıldı. Bugün sabah Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'ne gelen Dyego Rocha Coelho sağlık kontrolünden geçerek kendisini kırmızı mavili renklere bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

    Dyego Rocha Coelho İHA'ya yaptığı açıklamasında çok ciddi ve profesyonel bir takıma geldiğini söyleyerek, "Buraya gelmekten çok mutluyum. Bana bu güveni gösteren kişilere karşı sorumluluğum var. Ben de bu çerçevede elimden geleni yaparak Karabükspor'un başarısı için çalışacağım. Türk futbolunu çok izledim. Burada hızlı ve fiziğe dayalı futbol oynandığını biliyorum. Ben de iyi bir performans sergileyerek her maça yüzde yüz performansla çalışacağım.

    Brezilya A Milli Takımı'nda her ne kadar bir kere forma giyme şansım olsa da 23 ve 25 yaş altında çok milli maç oynadım. Burada adaptasyon sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. İçimdeki futbol oynama aşkı olduğumdan bu sorunu kısa sürede atarım.

    Bunun yanında takımda bulunan Brezilyalı arkadaşlarım da bana yardımcı olduklarında adaptasyonu kısa sürede atlatırım. Bonservisim yetişirse bu haftaki maça hocam şans verirse çıkmayı hedefliyorum" dedi.

    Haber7"yi Twitter"dan da takip edebilirsiniz: http://twitter.com/haber7com




    Brezilyalı milli futbolcu Karabükspor'da! Yorumları