Faruk Süren'den Polat'a yaylım ateşi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (15:13)   Son Mesaj: 01-24-2011 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    01-24-2011

    Faruk Süren'den Polat'a yaylım ateşi

    Faruk Süren'den Polat'a yaylım ateşi
    Galatasaray Kulübü'nde, başkan Adnan Polat ile yöneticiler arasında yaşanan krizi değerlendiren eski kulüp başkanlarından Faruk Süren, Mayıs ayında kesinlikle kongre yapılması gerektiğini söyledi.

    Süren, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, bu yönetim kurulunun yönetim zafiyetinin bulunduğunu ileri sürerek, ''Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan kriz yönetilemedi ve öngörülemedi. Sonrasında da bazı ifadeler yanlış oldu. 'Polise teslim edeceğiz' ifadeleri yanlış. Panik içinde yapılmış ifadeler. Galatasaray'da bu dönem hiç bir kriz doğru dürüst yönetilemedi. Problem zaten yönetim zafiyeti olmasında. Olağanüstü kongre kesinlikle yapılmalı. Başkan Mayıs ayında bir tarih koysun ve kongre yapsın. Kendisi de yeni bir ekiple kongreye girebilir'' dedi.
    Yönetimdeki krizin olacağını 1 sene önce söylediğini hatırlatan Faruk Süren, ''Ekibini değiştirmesini söylemiştim. Çok daha evvel bunu yapabilirdi ama yapmadı, kendi bilir'' ifadesini kullandı.

    -''İKİNCİ BAŞKANINI GÖREVDEN ALABİLİR''-

    Bundan sonra yönetimde yaşanabilecek gelişmelerle ilgili görüşlerini de dile getiren Süren, ''Başkan, ikinci başkanının istifasını istedi. Şu anda Mehmet Helvacı'yı ikinci başkanlıktaki görevinden alabilir. Bunlar da belirli huzursuzluğun işaretleri. Zaten iki yönetici istifa etmişti. İkinci başkan, başkana ultimatom veriyor. Böyle şey olmaz Galatasaray'da. Böyle olduğu zaman, yönetim çalışmakta zorlanır. Bu da kulübü sıkıntıya sokar. Başkanın işi zor'' şeklinde konuştu.

    -''GALATASARAYLILAR MUTSUZ''-

    Eski başkan Faruk Süren, Galatasaraylılar'ın mutsuz olduğunu ifade ederek, ''Yönetim tarzından, temsilden mutsuzlar'' dedi.

    Başkan Adnan Polat'ın çok daha önce olağanüstü seçime gidip ekibini değiştirmesi gerektiğini anlatan Süren, ''Bundan sonra bunu yapar mı, yapmaz mı? Neticede seçimlere 1,5 sene var. 2012 yılı Mayıs ayına kadar böyle nasıl gider? Önümüzde mali kongre var. Galatasaraylılar mutsuz. Temsilde yönetim tarzında mutsuzlar. Buna çare bulmak zor. Buna çare bulacak başkanın kendisidir, başkası değil'' diye konuştu.

    -''ELEŞTİRİLERİ KALDIRAMIYOR''-

    Faruk Süren, başkan Polat'ın daha önce kendisine, geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında da isim vermeden duayen isimlerden İnan Kıraç'a tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, başkanın kendisine yönelik haklı eleştirileri kaldıramadığını ileri sürdü.

    Adnan Polat'ın çok inatçı bir kişi olduğunu bildiğini, bunu daha önce de söylediğini kaydeden Süren, ''O da inadına devam ediyor. Sonuçta keskin sirke küpüne zarar verir'' diyerek sözlerini tamamladı.




    Faruk Süren'den Polat'a yaylım ateşi Yorumları