Faruk Çelik 5 bin liraya forma satın aldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-24-2011 (13:13)   Son Mesaj: 01-24-2011 (13:13)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    01-24-2011

    Faruk Çelik 5 bin liraya forma satın aldı

    Faruk Çelik 5 bin liraya forma satın aldı
    Çotanakspor'un dayanışma gecesi siyasileri bir araya getirdi. Devlet Bakanı Faruk Çelik, bu yıl sportif mücadeleye başlayan Gemlik Çotanakspor'a destek olmak için açık artırmayla 5 bin liraya forma satın aldı.


    Atatürk Spor Salonu'ndaki geceye Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 22. dönem milletvekillerinden Zafer Hıdıroğlu ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı. Gemlik Çotanakspor Başkanı Cemil Karataş, kulübe maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür ederek, kulübün niçin ve nasıl kurulduğunu anlattı.

    Bakan Faruk Çelik ise, Büyükşehir Belediyesi'nin spora verdiği destekleri anlatarak, Çotanakspor'ı desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Çelik'in bu sözlerine Başkan Recep Altepe, Kulüp Başkanı Cemil Karataş'ın elini havaya kaldırarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Altepe, amatör spor kulüplerine her zaman arka çıktıklarını belirterek, Çotanakspor'a da büyükşehir olarak gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

    Takıma forma reklamı veren iş adamlarını ödüllendirilirken, daha sonra formalar açık artırmayla satışa çıkarıldı. Giresunsporlu futbolcuların imzasını taşıyan formayı Bakan Çelik 5 bin TL'ye alırken, Giresunsporlu futbolcuların imzalamış olduğu topu ise Başkan Altepe 5 bin TL'ye aldı.
    Daha sonra davetliler mahalli şarkıcıların söylediği parçalar eşliğinde piste çıkıp horon tepti.




    Faruk Çelik 5 bin liraya forma satın aldı Yorumları