Tekvando dostluk turnuvası büyük ilgi gördü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (12:12)   Son Mesaj: 01-24-2011 (12:12)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    01-24-2011

    Tekvando dostluk turnuvası büyük ilgi gördü

    Tekvando dostluk turnuvası büyük ilgi gördü
    Adana'nın Kozan ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından düzenlenen tekvando dostluk turnuvası büyük ilgi gördü.

    Kaymakam İzzettin Sevgili, ilçede tekvando sporunu sevdiren Kozan Belediyesine ve Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Kavuklu"ya teşekkür etti.
    Sevgili, "Tekvando güzel bir spordur. Çocuklarımız bu spor sayesinde kötü alışkanlıklardan kurtularak kendilerini sağlıklı bir şekilde yetiştirecektir. Turnuvaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

    Türkiye Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Avcı, "Kaymakamlığımıza ve belediyemize böyle bir turnuvayı gerçekleştirdikleri ve bizlere bu imkanı sundukları için teşekkür ediyorum.

    Güzel bir turnuva olacağına inanıyorum ve turnuvaya katılan tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

    Kaymakam Sevgili turnuvaya destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine birer plaket verdi.

    Turnuvaya Niğde, Kayseri, Adana, Kadirli ve Kozan"dan öğrenciler katıldı. Kozan ekibi 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya alırken, Kadirli ekibi 1 bronz madalya kazandı.




    Tekvando dostluk turnuvası büyük ilgi gördü Yorumları