Fenerbahçe'den çifte rövanş hesabı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-24-2011 (09:11)   Son Mesaj: 01-24-2011 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    01-24-2011

    Fenerbahçe'den çifte rövanş hesabı

    Fenerbahçe'den çifte rövanş hesabı
    FB'de hedef geçen sezon kupa finalinde kendilerini yenip, ligin son maçında şampiyonluktan eden Trabzon'u devirerek rövanşı almak ve yarışa ortak olmak.

    Fener için rövanş zamanı
    Antalya'yı kazasız geçen Fenerbahçe'de şimdi tek bir hedef var; geçen sezon Türkiye Kupası finalinde kendilerini yenip, ligin son maçında şampiyonluktan eden Trabzon'u devirerek rövanşı almak ve yarışa ortak olmak.

    Antalya"da hayat bulan Sarı-Lacivertli ekip, eski defterleri açtı. "Hesap görülecekler" listesinin başında, geçen sezon lig ve kupaya malolan Trabzonspor var!

    Fenerbahçe, geçen sezon Trabzonspor"dan az çekmedi. Sarı-Lacivertliler, ezeli rakipleriyle önce Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya geldi. 27 yıllık kupa hasretini bu kez dindirmeyi bekleyen Kanarya, rakibine 3-1"lik skorla boyun eğip, umudunu bir başka bahara bıraktı. Bundan daha dramatik olanı ise ligin son haftasındaydı. Son haftaya lider giren Fenerbahçe, Kadıköy"de ağırladığı Trabzonspor"u yendiği taktirde şampiyonluğunu ilan edecekti. Ancak mücadele 1-1 berabere bitti ve Bursaspor tarihinde ilk kez şampiyonlukla kucaklaşırken, Fenerahçeliler"e ise keder kaldı.

    Bu sezonun 2. haftasında da Bordo-Mavili ekip, çekişmeli bir maç sonrası Kanarya"yı 3-2"lik skorla devirip, rakibi karşısındaki üstünlüğünü devam ettirdi. Ve şimdi Fenerbahçe için rövanş zamanı geldi. Antalyaspor deplasmanından kayıpsız dönen Sarı-Lacivertliler, artık her şeyleriyle hafta sonundaki Trabzonspor maçını düşünmeye başladı. Bu karşılaşmanın iki büyük önemi var. Birincisi, geçen sezon Karadeniz ekibi karşısında ligde ve kupada yaşanan hüsranların rövanşını almak. İkincisi ise kazanıp, lider Trabzonspor ile aradaki puan farkını 4"e indirerek, şampiyonluk yarışına ortak olmak. Antalyaspor maçı öncesi, futbolcularını sık sık, "Trabzon"u aklınıza getirmeyin. Şu anda tek düşüncemiz Antalya maçı olmalı. Çünkü bu maçtan puan kaybıyla ayrılırsak, Trabzon maçının hiçbir önemi kalmaz" sözleriyle uyaran Aykut Kocaman, bugünden itibaren onları hafta sonundaki maça konsantre edecek. Kaptanlar başta olmak üzere tüm Sarı-Lacivertli futbolcular da hafta boyunca birbirlerini motive edecekler.




    Fenerbahçe'den çifte rövanş hesabı Yorumları