Boluspor'da galibiyet sevinci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (19:11)   Son Mesaj: 01-23-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    01-23-2011

    Boluspor'da galibiyet sevinci

    Boluspor'da galibiyet sevinci
    Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak beni mutlu etti.” dedi.

    Eriş, Bank Asya 1. Lig"inde Boluspor"un kendi evinde 3-;0 kazandığı Giresunspor karşılaşması sonrasındaki basın toplantısında maçı değerlendirdi. Eriş, ligin ilk devresini galibiyetle kapattıklarını hatırlatarak, "Bıraktığımız gibi başlamak çok güzel." diye konuştu.

    Eriş, Giresunspor"un tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu ancak hedefleri itibariyle kendileriyle örtüşmediğini dile getirdi. Boluspor oyuncularının ikinci devrede oyun mantalitesinde nelerin değiştiğini sahaya iyi yansıttığını belirten Eriş, şunları kaydetti:

    "Camiamız birlik ve bütünlük içinde olmak çok güzel. Bu birlik ve beraberlik olduğu takdirde ki bunu çok istiyoruz ve çok arzuluyoruz. Boluspor"un tek ihtiyacı buydu, bunu görmek bizi çok mutlu etti. Boluspor"u hedeflediği Süper Lig"e taşımak için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Galibiyet herkese armağan olsun."

    Eriş, Fabıano"yu hazır olmadığı için oynatmadığını, eksiklerini tamamladığı takdirde forma şansı bulacağını belirtti.

    Boluspor oyuncusu Gökhan ise çok iyi oynadıklarını ve net bir galibiyet aldıklarını söyledi. Gökhan, bu oyunlarını ileriki haftalarda da sürdürerek, camiaya şampiyonluğu hediye etmek istediklerini aktardı.

    Landry de kamp dönemini iyi geçirdiklerini belirterek, "Güzel bir sonuç aldık. Taraftar desteğini eksik etmedi. İnşallah şampiyon oluruz." diye konuştu.




    Boluspor'da galibiyet sevinci Yorumları