Kafkas: Umarım seriye dönüştürüz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (17:11)   Son Mesaj: 01-23-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    01-23-2011

    Kafkas: Umarım seriye dönüştürüz

    Kafkas: Umarım seriye dönüştürüz
    Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek, ikinci yarıya iyi başladıklarını söyledi.

    Kafkas, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, başlangıçların zor olduğunu vurgulayarak, ''İlk devrede fazla pas hatası yaptık. Hücumda biraz eksiklerimiz oldu. İkinci yarı biraz daha derli toplu Gaziantepspor vardı. Maçı kazanarak, ikinci yarıya iyi başladık'' dedi.
    Tolunay Kafkas, galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getirerek, ''Önümüz açık. Umuyorum iyi başlangıcımızı seriye dönüştürüp, üst sıralara tırmanırız'' diye konuştu.

    Futbolculardan Elyasa ise iyi ve disiplinli oynadıklarını, çok fazla pozisyona giremediklerini, ancak pozisyon da vermediklerini söyledi.

    Jorginho ise takım olarak iyi oynadıklarını belirterek, ''Ismael Sosa'nın güzel golüyle kazandık. Golde top Sosa'ya gelene kadar ekibimiz topu oraya iyi taşıdı. Sosa da kendisinden beklediğimiz çok güzel bir vuruş yaptı ve takımızın galip gelmesini sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz'' dedi.




    Kafkas: Umarım seriye dönüştürüz Yorumları