Konak'ın Trabzon marşı beğenildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-23-2011 (17:11)   Son Mesaj: 01-23-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 366  

    01-23-2011

    Konak'ın Trabzon marşı beğenildi

    Konak'ın Trabzon marşı beğenildi
    Konak'ın, Trabzonspor takımı için hazırladığı marşta yeni düzenlemeler yaptığı, bu düzenlemeler sonrası ortaya çıkan marşın son halinin beğeni topladığı bildirildi.

    Sanatçı Volkan Konak'ın, Trabzonspor takımı için hazırladığı marşta yeni düzenlemeler yaptığı, bu düzenlemeler sonrası ortaya çıkan marşın son halinin beğeni topladığı bildirildi.
    Trabzonspor Kulübü'nün resmi web sitesinde yapılan açıklamada, sanatçı Volkan Konak'ın, bordo-mavili ekip için marş hazırladığı belirtilerek, ''Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçımız Volkan Konak, takımımız için hazırladığı marş üzerinde düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemeler sonrası ortaya çıkan marşın son hali beğeni topladı'' denildi.

    Trabzonspor Marşı'nın Ankaragücü maçında taraftarların beğenisine sunulduğu kaydedilen açıklamada, ''Taraftarlarımız ve oyuncularımız tarafından son derece beğenilen güzel eser nedeniyle ünlü sanatçıya bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz'' ifadesine yer verildi.




    Konak'ın Trabzon marşı beğenildi Yorumları