Trabzonspor ara vermedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (15:12)   Son Mesaj: 01-23-2011 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 393  

    01-23-2011

    Trabzonspor ara vermedi

    Trabzonspor ara vermedi
    Trabzonspor, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

    Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Ankaragücü berabere kalan Trabzonspor, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
    Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinli Zafer Yelen dışında tüm oyuncular katıldı.

    Ankaragücü karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular düz koşu yaparak idmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise bir süre kondisyona yönelik çalışma yaparken, idmanı dar alanda pas çalışmasıyla tamamladılar.

    Öte yandan, antrenmanın son bölümünde ayağına darbe alan ve topuğunda ağrı hisseden Egemen Korkmaz, çalışmayı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti. Bu futbolcunun Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceğinin, yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacağı belirtildi.

    -ŞENOL GÜNEŞ, ENGİN BAYTAR İLE GÖRÜŞTÜ-

    Teknik direktör Şenol Güneş, cezalı olduğu gerekçesiyle dünkü Ankaragücü maçında forma giyemeyen Engin Baytar ile özel bir görüşme yaptı. Diğer futbolcular idman yaparken saha ortasında oyuncusuyla yaklaşık 20 dakika görüşen Güneş'in, bu futbolcusunu bir hafta içerisinde yapılacak Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarına hazırladığı öğrenildi.

    Öte yandan, teknik direktör Şenol Güneş, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.




    Trabzonspor ara vermedi Yorumları