GS'nin konuğu Arena'da Sivas / 11'LER   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (11:09)   Son Mesaj: 01-23-2011 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    01-23-2011

    GS'nin konuğu Arena'da Sivas / 11'LER

    GS'nin konuğu Arena'da Sivas / 11'LER
    Trabzon'un golcüsü Umut Bulut, oyunu kopartabilecek en az 7-8 pozisyonda net gol şanslarını kullanamadı

    Umut çıldırttı Burak ıslıklandı
    Trabzon'un golcüsü Umut Bulut, oyunu kopartabilecek en az 7-8 pozisyonda net gol şanslarını kullanamadı. Takımın en skorer ismi Burak'ın çıkarken tepki görmesi ise şaşırtıcıydı.

    1-0"lık üstünlüğü Jaja ile yakalayan Trabzonspor, özellikle ikinci yarıda rakip kale önüne abluka kurarken, sayısız fırsat da buldu. Ancak bu akınların neredeyse tamamı Umut Bulut tarafından cömertçe harcandı. İlk golünü maçın 6. dakikasında kaçıran Bordo-Mavililer"in yıldızı, bir türlü şeytanın bacağını kıracak vuruşu yapamadı. Burak, Yattara, Jaja ve Sezer"in hazırlığı ataklarda çok uygun pozisyonlara giren Umut Bulut, taraftarlarının yüzünü güldüremedi. Alternatifi olan Pawel Brozek tribünde olduğu için maçın tamamında oyunda kalan Umut Bulut, gecenin en başarısız ismi olarak sivrildi.

    Burak da şaşırdı

    Gecenin şaşırtan olayı ise Burak"ın oyundan çıktığı 85. dakikada yaşandı. Trabzonspor"un en formda oyuncusu olan milli yıldız, yerini Mehmet Çakır"a bırakırken, tribünlerden protestolar yükseldi. Burak Yılmaz da bu gelişmeleri şaşkınlık içinde karşıladı ama herhangi bir tepki göstermedi. Ancak genç futbolcunun moralinin hayli bozulduğu öğrenildi.




    GS'nin konuğu Arena'da Sivas / 11'LER Yorumları