Galatasaray, resmen Arena'da: İlk 11'ler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-23-2011 (06:15)   Son Mesaj: 01-23-2011 (06:15)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    01-23-2011

    Galatasaray, resmen Arena'da: İlk 11'ler

    Galatasaray, resmen Arena'da: İlk 11'ler
    Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki ilk resmî maçında Sivasspor'u konuk ediyor. Yeni transferlerin de forma giymesi beklenen maçın biletleri büyük ölçüde tükendi.

    Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Baros ve Pino'nun sakatlıkları sürerken Kewell ve Neill, Asya Kupası'nda milli takım forması giyiyor.

    Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçını bugün Sivasspor'a karşı oynayacak olan Galatasaray, önemli ölçüde yenilenerek taraftarını selamlayacak. Ali Sami Yen Stadı'na veda eden Sarı-Kırmızılı takım, Sivasspor maçıyla olaylı şekilde kavuştuğu yeni yuvası Türk Telekom Arena'daki ilk resmî müsabakasına da çıkmış olacak. Sezonun ilk yarısındaki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatan G.Saray, Colin Kazım, Culio, Stancu, Zapata ve Yekta ile takviye edilen yeni kadrosuyla ikinci yarıda daha başarılı bir performans ortaya koymanın ve taraftarına kendisini affettirmenin hesabını yapıyor.
    Sarı-Kırmızılı takımda Sivas maçı öncesi, Baros, Pino, Gökhan Zan ve Çağlar'ın sakatlıkları devam ediyor. Kewell ve Neill de Asya Kupası'nda milli takım forması giyiyor. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Sivasspor maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Galatasaray taraftarı, Türk Telekom Arena'da bilet satışı yapılan ilk maç olma özelliği de taşıyan Sivasspor karşılaşmasına büyük ilgi gösteriyor. Yaklaşık 20 bin kombine kart sahibinin olduğu 52 bin kapasiteli Arena'nın büyük ölçüde dolması bekleniyor.

    GALATASARAY İÇİN EL ELE VERDİLER

    Galatasaray'ın yeni transferleri Yekta Kurtuluş, Zapata ve Stancu, Sarı-Kırmızılı forma altında ilk açıklamalarını yaptı. Üç oyuncu da Galatasaray'a gelmekten mutluluk duyduklarını kaydederken Cim Bom'un başarılarında pay sahibi olmak istediklerini söyledi. Romanya'nın Steaua Bükreş takımından transfer edilen Bogdan Stancu, yıllardır Galatasaray'ın maçlarını takip ettiğini, Sarı-Kırmızılı formayı giyerek rüyasının gerçek olduğunu belirtti. Yeni transferlerden Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata da, Galatasaray'ın şu an içinde bulunduğu durumu hak etmediğini, el birliğiyle Aslan'ı ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

    Galatasaraylılık kimliğine vurgu yapan Yekta Kurtuluş ise şöyle konuştu: "Hayal ettiğim, rüyalarımda gördüğüm formayla mücadele etme fırsatı buldum. Ali Sami Yen Stadı'nda Kasımpaşa formasıyla gol attığımda ne yapacağımı şaşırmıştım. İçimden bir şey gelmedi. Galatasaray formasıyla gol attığımda ise ne yapacağımı bilmiyorum. Çıldırabilirim de, soğukkanlı da davranabilirim." Teknik Direktör Hagi'nin futbolunu izleyerek büyüdüğünü dile getiren Yekta, "Hagi, futbolu bıraktığında gözyaşı dökenlerden biriydim. İlk karşılaştığımda benim için efsane olduğu için heyecanlandım." ifadelerini kullandı.

    Büyükşehir'den Sarı-Kırmızılılara ücretsiz hizmet

    Spor Toto Süper Lig'de bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Sivasspor ile yapacağı karşılaşma için İETT otobüsleri, taraftarlara ücretsiz hizmet verecek. Karşılaşma için stat kapılarının saat 16.00'da açılacağı, İETT otobüslerinin maça taraftarlara gelişte ve dönüşte ücretsiz hizmet vereceği bildirildi. Metro ile de stada erişimin saat 15.30'dan itibaren başlayacağı ve saat 24.00'e kadar süreceği ifade edildi.

    GALATASARAY: Aykut, Serkan, Servet, Cana, Hakan Balta, Ayhan, Culio, Sabri, Arda, Aydın, Kazım.

    SİVASSPOR: Korcan, Murat, Uğur, Deniz, Sedat, Mehmet Nas, Kadir, Cihan, Erman, Mehmet Yıldız, Kamanan.

    HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

    SAAT: 19.00 STAT: Türk Telekom Arena

    YAYIN: Lig TV




    Galatasaray, resmen Arena'da: İlk 11'ler Yorumları