Kewell 118'de hayat verdi /   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-22-2011 (23:13)   Son Mesaj: 01-22-2011 (23:13)    Cevap: 0    Gösterim: 538  

    01-22-2011

    Kewell 118'de hayat verdi /

    Kewell 118'de hayat verdi /
    Avustralya, Katar'ın başkenti Doha'da devam eden Asya Futbol Şampiyonası’nda Galatasaray’da forma giyen oyuncusu Harry Kewell’le yarı finale kaldı.



    Kewell, bugün oynanan ve uzatma dakikalarına kalan karşılaşmanın 118. dakikasında rakipleri Irak lalesine attı kafa golüyle takımını yarı finale taşıdı.

    Doha El Sadd Stadı"nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Avustralya-Irak karşılaşmasını Katarlı hakem Abdulrahman Mohammed yönetti. Avustralya"nın vuruşuyla başlayan karşılaşmanın normal süresinde gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk 90 dakikası Irak"ın yüzde 54 topla oynama üstünlüğüyle geçti.

    IRAK EK SÜREDE YIKILDI

    Karşılaşmanın normal süresinde taraflar birbirine üstünlük sağlayamayınca hakem karşılaşmayı ek süreye taşıyan sön düdüğü çaldı. Uzatma süresinin ilk 15 dakikası da gölsüz sona erdi. Maçın penaltı vuruşlarına kalacağı tahminlerinin yapıldığı bir sırada 118. dakikada ortaya çıkan Kewell, kale önüne yapılan ortada gelen topa zamanında yükseldi ve güzel bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturdu:1-0

    Bu golle adını yarı final yazdıran Avustralya yarı finalde 25 Ocak"ta Özbekistan"la karşılaşacak.

    Dördüncü yarı finalist ise bugün oynanacak İran-Güney Kore maçı sonrasında belli olacak. Bu maçın galibi dün yarı finale kalan üçüncü ekip Japonya ile eşleşecek.





    Kewell 118'de hayat verdi / Yorumları