Eşine az rastlanır centilmenlik örneği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (19:09)   Son Mesaj: 01-22-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    01-22-2011

    Eşine az rastlanır centilmenlik örneği

    Eşine az rastlanır centilmenlik örneği
    U-18 Gençlik geliştirme liginin 16. haftasının Kayseri Erciyesspor - Hatayspor karşılaşmasında eşine az rastlanır bir fair - play örneği gösterildi.

    U-18 liginin 16. haftasında Erciyesspor sahasında Hatayspor'u konuk etti. Karşılaşmanın 16. dakikasında Erciyesspor U-18 takımı, rakibi karşısında 16.dakikada Bilal'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Fakat bu golü Erciyesspor'un defans oyuncusu Bilal eli ile attı. Hakemin gözünden kaçan bu gole tepki Erciyesspor U-18 futbol takım Antrenörü Burhan Çerçioğlu'ndan geldi. Takımını uyararak misafir takım Hatayspor'un gol atmasına sağladı ve Hatayspor bir dakika sonra skorda eşitliği sağladı.
    17. dakikada golü yiyen Erciyesspor'da Antrenör Burhan Çerçioğlu tarafından Bilal oyundan çıkartıldı.
    Karşılaşma sonrasında oyuncusunun yaptıklarının hata olduğunu belirten antrenör Çerçioğlu, "16. dakikada hakkımız olmayan bir gol attık. Ancak yaptığımız hatayı kalemizde gol görerek telafi ettik. Bu davranışımız ile çocuklarımız, kazanmaktan daha önemli olan centilmenlik ve sporculuğu öğrendiler. Herkes futbolcu olabilir ancak herkes sporcu olamaz. Oyuncular yaptıkları bu davranış dünya sporuna örnek olacak bir davranışta bulundu" diye konuştu.




    Eşine az rastlanır centilmenlik örneği Yorumları