Konyaspor ikinci devreye sıkıntılı başlıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (17:13)   Son Mesaj: 01-22-2011 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

    01-22-2011

    Konyaspor ikinci devreye sıkıntılı başlıyor

    Konyaspor ikinci devreye sıkıntılı başlıyor
    Ara transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna katan Konyaspor, yarınki Bursaspor maçı öncesi ideal 11'i kurmakta sıkıntı çekiyor.

    Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok önemli transferler yaptıklarını ancak yaşadıkları bazı problemler nedeniyle Bursaspor karşısına bu transferlerin bir çoğundan yoksun çıkacaklarını belirtti.
    Yeni transferleri izlemek için tribünlere gelecek Konyaspor taraftarının kısa süreli bir şaşkınlık geçirebileceğine dikkat çeken Doğan, ''Yarınki maç öncesi çok önemli eksiklerimiz var. İkinci devreye sıkıntılı başlıyoruz. Devre arası hazırlıklarında 5'e 5 çift kale maç yapmak zorunda kaldık. En büyük sıkıntımız birlikte çalışamamak'' dedi.

    Bursaspor maçına sıkıntılı hazırlandıklarını vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

    ''Basem Abbas, Asya Kupası nedeniyle aramızda yok. Kere, kırmızı kart nedeniyle 2 maç cezalı. Zayatte bugün geldi ama lisansı yetişmedi. Yine bir haftadır bizimle birlikte çalışan Alvaro'nun da lisansı yetişmedi. Polonyalı transferlerimizden santrfor Robak hazır değil. İki gün takımla birlikte çalıştı. Robak ile ilgili kararımı yarın vereceğim. Yabancı transferlerimizden sadece kaleci Pawelek'te sorun yok. İdeal 11'i kurmakta zorlanıyorum. Özellikle stoper mevkinde Abbas, Kere, Alvaro ve Zayatte'nin olmaması elimizi kolumuzu bağlıyor.''

    Bütün bu olumsuzluklara rağmen ikinci devreden ümitli olduğunu belirten Doğan, Konyaspor'un yeni transferlerle güçlendiğini sözlerine ekledi.




    Konyaspor ikinci devreye sıkıntılı başlıyor Yorumları