Süleyman Hurma'dan şampiyonluk sözü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (14:13)   Son Mesaj: 01-22-2011 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 414  

    01-22-2011

    Süleyman Hurma'dan şampiyonluk sözü

    Süleyman Hurma'dan şampiyonluk sözü
    Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, ''Önümüzdeki 1-2 yıl içinde her şeyimizle şampiyonluk için hazırız'' dedi.

    Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın Antalya kampını tamamlayarak eve döndüğünü hatırlatarak, takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirtti.
    Ligin ikinci yarısı için çok mutlu ve umutlu olduklarını, ayrıca takıma yeni katılan futbolculardan da çok umutlu olduklarını ifade eden Hurma, şunları söyledi:

    ''İlk devre sakatlıklar nedeniyle ciddi şanssızlıklar yaşadık. Ama futbolda bu oluyor. Bunlar, her takımın başına geliyor. Ama sanki bizim takımın başına daha fazla geldi. Böyle olmasaydı, tahmin ediyorum 7-8 puan daha fazla alabilirdik. İkinci devreye taraftarımızın desteğiyle Avrupa liglerinde oynama parolasıyla başlayacağız. Elimizdekini korumayı becerebilirsek, zaten bu sonuçlar bizi Avrupa kupalarına götürür. Umuyorum bunu beceririz.''

    Hurma, yeni transferler ile birlikte çok daha güçlü bir takım oluşturduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

    ''Zaman zaman medyamız ve taraftarımızla bütünleşmeyi beceremedik. Ama, onların çok arzu ettikleri ve gurur duyacakları bir takım ortaya koyduk. Dünyada adlarından söz ettirebilecek futbolcular aldık. Kulübümüzdeki tesislerimiz, fiziki, idari ve maddi koşullarımız ortada. Artık, Kayserispor Avrupa standartlarının bile üzerine çıktı. Avrupa'da birçok kulüp bizim standartlarımızda değil. Ülke standartlarını konuşmuyorum bile. Her şeyimizle şampiyonluk için hazırız. Bütün güçlerimizi maksimumda birleştirebilirsek bunu becerebileceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde hedefimiz budur. Bütün gücümüzle çalıştık. Bundan sonrasını sahada göreceğiz.''

    Takımda yabancı oyuncu sayısının arttığını anımsatan Hurma, gönderecekleri yabancı oyuncu olmadığını, hepsinden memnun olduklarını kaydetti.

    Sakatlık durumunda çok sıkıntı çektiklerini, bu nedenle takımda yabancı oyuncu sayısının fazlalaştığını belirten Hurma, yabancılar arasında da rekabet olmasını istediklerini söyledi.

    Hurma, Kayserispor için transferin bitmeyeceğine işaret ederek, takımı güçlendireceğine inandıkları futbolcu bulmaları durumunda her zaman transfer yapabileceklerini sözlerine ekledi.




    Süleyman Hurma'dan şampiyonluk sözü Yorumları