Zapata: Mondragon'dan bilgi aldım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-22-2011 (13:09)   Son Mesaj: 01-22-2011 (13:09)    Cevap: 0    Gösterim: 672  

    01-22-2011

    Zapata: Mondragon'dan bilgi aldım

    Zapata: Mondragon'dan bilgi aldım
    Galatasaray'ın yeni transferlerinden Kolombiyalı file bekçisi Robinson Zapata, sarı-kırmızılı formayla başarılar kazanmak istediğini söyledi.

    Zapata, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı ekibe gelmekten ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, ''Buraya çok güzel şeyler yapmak için geldim. İlk amacım takıma ve sisteme bir an önce adapte olmak. Teknik direktörümüz Gheorghe Hagi'yi önceden tanıdığım için zorluk çekeceğimi zannetmiyorum. Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Galatasaray şu anda içinde bulunduğu durumu hak etmiyor ve biz futbolcular olarak takımı buradan çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni stadımızda başarılar kazanmak istiyorum'' diye konuştu.
    Galatasaray'ın teklifi geldiğinde, Kolombiya ve Türkiye'den bir başka kulüpten de teklif aldığını anlatan Zapata, ''Tatile çıkmıştım ve Gheorghe Hagi ile bir telefon görüşmem oldu. Bu görüşmemiz olumlu geçince, kendimi Galatasaray'a hazır hissettim ve bu yönde karar aldım'' dedi.

    Sarı-kırmızılı ekipte daha önce kaleyi koruyan vatandaşı Ali Faryd Mondragon'la transferi öncesinde görüştüğünü aktaran Zapata, kulüp ve taraftarlarla ilgili çok güzel şeyler duyduğunu dile getirirken, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Culio ile de Arjantin'in Independiente takımında birlikte oynadığını kaydetti.

    Ayrıca, Nijerya Milli Takımı'nın eski kalecilerinden Peter Rufai'ye olan hayranlığına dikkati çeken Zapata, Fransa'da gerçekleştirilen 1998 Dünya Kupası'nda izlediği Rufai'nin stilini arkadaşlarının kendisine çok benzettiğini, daha sonra da kendisine bu isimle seslenilmeye başlandığını aktarırken, formasının arkasında da yine ''Rufai'' ismini yazdıracağını sözlerine ekledi.




    Zapata: Mondragon'dan bilgi aldım Yorumları