Sivasspor arenada galibiyet istiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (11:11)   Son Mesaj: 01-22-2011 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    01-22-2011

    Sivasspor arenada galibiyet istiyor

    Sivasspor arenada galibiyet istiyor
    Sezona evinde Galatasaray galibiyetiyle başlayan Sivasspor, ligin ikinci yarısının startını da ''Cimbom'' galibiyetiyle vermek istiyor.

    Ligin ilk haftasında Sivas'ta Galatasaray'ı 2-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan, ancak bu galibiyetin ardından adeta düşüşe geçerek ligde zor günler yaşayan Sivasspor, sezonun ikinci yarısında düşme korkusu yaşamak istemiyor.
    Ligin ilk yarısını 15 puanla 15'inci sırada tamamlayan ve ikinci yarıda birbirinden zorlu 17 sınav verecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, bu zorlu periyottaki ilk sınavını yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray'a karşı verecek.

    Bu sezon ligde çıktığı 17 maçta sadece sahasında Galatasaray'ı 2-1, Kardemir Karabükspor'u 5-1 ve Konyaspor'u 1-0 yenen Sivasspor, ilk deplasman galibiyetine Galatasaray karşısında imza atmak istiyor.

    Sezonun ilk yarısına olduğu gibi ikinci yarısına da Galatasaray galibiyetiyle başlamayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, taraftarına deplasmanda tam 400 gün aradan sonra ligde galibiyet armağan etmeyi planlıyor.

    Dış sahada en son galibiyetini 19 Aralık 2009'da geçen sezonun 17. haftasında Ankaragücü'ne karşı 3-2'lik skorla alan ve bu maçın ardından ligde çıktığı 17 deplasman karşılaşmasında galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, bu hasretini Türk Telekom Arena Stadı'nda noktalama peşinde.

    Ara transfer döneminde güçlendirdiği kadrosuyla ligdeki ilk sınavını verecek olan Yiğidolar, Galatasaray'ı yenerek hem ligin alt sıralarından uzaklaşmayı hem de Türk Telekom Arena'da galibiyet elde eden ilk takım olarak Türk futbol tarihine geçmeyi planlıyor.

    Galatasaray ile ligde yaptığı 11 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Sivasspor, deplasmanda hiç yenemediği sarı-kırmızılı rakibini bu kez İstanbul'da mağlup etmek istiyor.

    Galatasaray ile İstanbul'da yaptığı 5 maçın 5'inden de yenik ayrılan Sivasspor, sarı-kırmızılı ekiple evinde oynadığı 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle, 1'inden ise yenilgiyle ayrılmıştı.




    Sivasspor arenada galibiyet istiyor Yorumları