Avni Aker'de sarı lacivert prova   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (10:09)   Son Mesaj: 01-22-2011 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    01-22-2011

    Avni Aker'de sarı lacivert prova

    Avni Aker'de sarı lacivert prova
    Trabzon, 2. yarıyı Ankaragücü maçıyla açıyor. Liderin hedefi, Fenerbahçe sınavı öncesinde kazanarak İstanbul'a moralli gelmek. Fırtına'da Engin ve Egemen yok ama alternatif çok..

    Süper Lig"in ilk yarısında zirveye adını yazdıran Trabzonspor, ikinci etabın ilk randevusunda Ankaragücü"nü ağırlıyor. Ankara"da oynanan mücadelede sahadan 2-0"lık galibiyetle ayrılan Karadeniz temsilcisi, sahaya 7 önemli eksikle (Umut, Kağan, Özden, Kulukowski, Vittek, Fatih Tekke, Aydın) çıkacak rakibine yine puan kaybetmeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Bir sonraki hafta İstanbul"da bir başka Sarı-Lacivertli ekip olan Fenerbahçe"ye konuk olacak Fırtına, alacağı 3 puanla moralini de üst seviyede tutmakta kararlı. 2"si hazırlık maçı olmak üzere son 18 maçında yenilgi yüzü görmeyen Şenol Güneş"in ekibinde ise sadece 2 eksik söz konusu. Kart cezalısı Engin Baytar ve sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz, bu 90 dakikada arkadaşlarının yanında olamayacak.
    Trabzon, 2. yarıyı Ankaragücü maçıyla açıyor. Liderin hedefi, Fenerbahçe sınavı öncesinde kazanarak İstanbul"a moralli gelmek. Fırtına"da Engin ve Egemen yok ama alternatif çok...

    Trabzonspor, Ankaragücü maçıyla uzun bir aradan sonra kendi sahasında gündüz lig maçı oynayacak. Saat 16.00"da start alacak müsabakanın yönetimini ise Halis Özkahya üstlenecek.

    MUHTEMEL 11'LER

    TRABZONSPOR
    Onur
    Serkan
    Glowacki
    Giray
    Cale
    Selçuk
    Colman
    Yattara
    Burak
    Jaja
    Umut

    ANKARAGÜCÜ
    Senecky
    Uğur
    Rajnoch
    Zewlakov
    Özgür
    Serdar Ö.
    Adem
    Sapara
    Carney
    Sestak
    Turgut

    Saat: Avni Aker
    Stat: 16:00
    Hakem: Halis Özkahya
    Yayın: Lig Tv




    Avni Aker'de sarı lacivert prova Yorumları