Dilmen: Beşiktaş engellenemez   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-22-2011 (01:09)   Son Mesaj: 01-22-2011 (01:09)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    01-22-2011

    Dilmen: Beşiktaş engellenemez

    Dilmen: Beşiktaş engellenemez
    Beşiktaş-Bucaspor mücadelesini değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın uzun yıllardır ligimizde görülmeyen bir kadro kurduğunu söyledi.

    Siyah-beyazlıların çok önemli bir kadro kurduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş 14 puan geride ikinci yarıya başladı. Dolayısıyla puan hesabından çok bu coşkunun sebebi, çok uzun yıllardır hep birlikte görmediğimiz önemli oyuncuları transfer etti. Beşiktaş inanılmaz dev bir kadro oluşturdu. Hem göze hoş gelecek, hem de leyif alacağın bir takım oldu. Sezon başında Schuster, bir sınıf alt seviyedeki oyuncularla oynamaya çalışıyordu. Ama şimdi doğru oyuncular var kadroda. Ben her Beşiktaş maçına gitmek isterim" dedi.
    Dilmen: Quresma'nın golcü özelliği yok

    Beşiktaş'ın engellenmesinin artık çok zor olduğunu söyleyen Dilmen, "Beşiktaş, kapanan takımları açabilir. Dar alanda çalım atan oyucusu var. Yüklenebilecek oyuncuları iki tane oldu Nobre ve Almeida. Araya top atabilecek Guti var. Beklerine bakalım Beşiktaş'ın, dünya standartlarında iki tane beki var. İsmail ve Hilbert. 90. dakikada bile sıfıra iniyorlar. Beşiktaş, engellenmesi çok zor bir takım oldu" şeklinde konuştu.





    Dilmen: Beşiktaş engellenemez Yorumları