Gökçek'ten Ümit Özat'a destek!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-21-2011 (23:13)   Son Mesaj: 01-21-2011 (23:13)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    01-21-2011

    Gökçek'ten Ümit Özat'a destek!

    Gökçek'ten Ümit Özat'a destek!
    Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, teknik direktörleri Ümit Özat'ın göreve geldiği günden bugüne kadar hangi şartlarda görev yaptığını en yakından takip eden kişinin kendisi olduğunu söyledi.

    Ahmet Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, ''Sayın Ümit Özat göreve geldiğinden bugüne kadar hangi şartlarda nasıl görev yaptığını, kulüp başkanı olmam ve futbol şubesinin tamamıyla bana bağlı olması nedeniyle en yakından takip eden kişiyim. Kulübümüze, yapmış olduğumuz transfer çalışmalarında tarifi mümkün olmayan olumsuz şartlara rağmen en büyük manevi desteği bizimle beraber Ümit Özat yapmıştır'' ifadelerini kullandı.
    Gökçek, üst düzey oyuncuları transfer edebilmek için sadece paranın yeterli olmadığını ifade ederek, şu görüşlere yer verdi:

    ''Hele bizim gibi yakın geçmişte, özellikle son 5 yılda puan sıralamasında sürekli alt sıralarda yer alan, FIFA'da sayısız dosyası olan, ödemelerin hiçbir şekilde düzenli yapılmadığı, tesis imkânlarının çok ama çok kısıtlı olduğu ve bunun gibi birçok olumsuz şartlarda üst düzey transferi yapmanın ne kadar zor olduğunu futbolu yakından takip edenler bilirler. Böyle bir ortamda en yoğun mesaiyi harcayanların başında şu anda takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Ümit Özat gelmektedir. Ahmet Gökçek olarak ben, o sıkıntılı süreçte bugün form sayfalarında adı geçen üst düzey hocalara, kulübümüzün teknik direktörlüğü için teklif götürmeme rağmen onlar, kulübümüzün o anki içinde bulunduğu şartlara cesaret edip, bu şerefli görevi kabul etmediler. Bu kadar sıkıntılı bir zamanda ve her türlü olumsuzluğa rağmen, maddi manevi sıkıntıların tavan yaptığı bir ortamda takımımızı birlik beraberlik içerisinde tutmayı ki üst düzey oyuncuları böyle ortamlarda motive etmek çok zordur, bunları başaran ve en önemlisi en başında olduğu gibi bugün de futbolcu grubuyla yerli yabancı ayırt etmeksizin üst seviyede ilişkisi olan bir hocamız var.''

    Gökçek, bazı internet sitelerinde ve statta bazı taraftarların Ümit Özat'a karşı yapmış olduğu karalama kampanyalarının, örf ve adetlere yakışmadığını ifade ederek, açıklamasına şöyle devam etti:

    ''Hiçbir şekilde ağza alınmayacak küfürleri sarf edenleri hayretle izliyor ve buna alet olanları kınıyorum. Bu kampanyalara, bu davranışlara ön ayak olanlar bilsinler ki, Allah'ın izniyle ben ve yönetimim sağlığımız yerinde ve görevde olduğumuz sürece, sezon sonuna kadar hangi şartlar olursa olsun, kendi istemedikçe Sayın Ümit Özat görevinin başında olacaktır. Ankaragücümüzü sıkıntıya sürüklemek isteyenleri ve kulüp için yapılan her olumlu işin arkasından bu tatsızlıkları çıkartanların 'Sağduyulu Ankaragücülüler' tarafından dışlanmasını rica ediyorum. Ankaragücümüzün ikinci yarıda bu tür olumsuzluklarla değil, alacağı sportif başarılarla konuşulması gerekir. Camiamıza zarar vermek isteyenlere sağduyulu bütün Ankaragücülüler birlik beraberlik içerisinde karşı durmalıdır.''

    Ahmet Gökçek, Ankaragücü'nde görev almalarının en büyük sebebinin, küfür ortamını oluşturan taraftarların değil, takımının hangi şartta olursa olsun her zaman yanında olan taraftarlar olduğunu sözlerine ekledi.




    Gökçek'ten Ümit Özat'a destek! Yorumları