Beşiktaş, bu sezon ilk kez 5 attı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (23:12)   Son Mesaj: 01-21-2011 (23:12)    Cevap: 0    Gösterim: 482  

    01-21-2011

    Beşiktaş, bu sezon ilk kez 5 attı!

    Beşiktaş, bu sezon ilk kez 5 attı!
    Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun ikinci yarısının ilk maçında sahasında Bucaspor'u 5-1 yenen Beşiktaş, ikinci devreye iyi bir başlangıç yaptı.

    İlk yarıyı lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde, 5. sırada tamamladıktan sonra, Almeida, Simao ve Fernandes gibi flaş transferlerle devre arasında kadrosunu güçlendiren siyah-beyazlı ekip, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İzmir temsilcisi önünde rahat bir oyunla galip geldi.
    Fiyapı İnönü Stadı'nı tamamen dolduran coşkulu taraftarlarının önünde farka giden Beşiktaş, puanını 31'e yükseltirken, 17. sıradaki Bucaspor ise 12 puanda kaldı.


    -SAHADA DA TRİBÜNDE DE ŞOV-


    Bu sezon flaş transferlerle adından söz ettiren Beşiktaş, ikinci yarının ilk lig maçında hem sahada, hem de tribünlerde adeta şov yaptı.

    Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes gibi yıldızları başta olmak üzere sahada güzel hareketler yapan ve bol pozisyona giren siyah-beyazlılar, tribünleri coşturdu.

    Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan taraftarlar, aradaki büyük puan farkına rağmen şampiyonluk şarkıları söylediler.

    Coşkulu taraftarlar, ''Bizler inandık siz de inanın, 17'de 17 yapın'' diye tempo tuttu.

    Maçta destekledikleri futbolcuları alkışlarla soyunma odasına gönderen taraftarlar, Türkiye Kupası'nda gruptan çıkamayan ve kupa hasretini 29 yıla taşıyan ezeli rakipleri Fenerbahçe ile de dalga geçtiler.


    -BU SEZON İLK KEZ 5 GOL ATTI-


    Bucaspor'u yenen Beşiktaş, bu sezon ilk kez resmi bir maçta 5 gol attı.

    Siyah-beyazlı ekip daha önce en fazla 4 gol atmıştı.





    Beşiktaş, bu sezon ilk kez 5 attı! Yorumları