Samet Aybaba: Dirençli olamadık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (23:09)   Son Mesaj: 01-21-2011 (23:09)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    01-21-2011

    Samet Aybaba: Dirençli olamadık

    Samet Aybaba: Dirençli olamadık
    Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısında dirençli oynayamadıklarını ve mücadeleyi kaybettiklerini söyledi.

    Aybaba, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki takım arasındaki farkın ortada olduğunu belirterek, ''Böyle takımlara karşı çok disiplinli oynayıp, alan bırakmamak ve erken gol yememek lazım. Hiçbirin yapamayınca böyle bir skor çıktı'' dedi.
    Beşiktaş'taki oyuncuların hepsinin üst düzey olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, ''Daha dirençli durmak lazımdı. Erken gol yeyince bu direnci gösteremedik. Ancak bizim yapamadıklarımızı yapan takım Beşiktaş'ı zorlayacaktır'' diye konuştu.

    Bucasporlu futbolcu Civar Çetin ise erken yedikleri golün kendileri için kötü olduğunu ve maçtan tamamen koptuklarını dile getirdi.

    İzmir temsilcisinin yabancı oyuncusu Leko ise kötü bir performans ortaya koyduklarını ve bunun da farklı yenilmelerine neden olduğunu söyledi.




    Samet Aybaba: Dirençli olamadık Yorumları