Kayserispor'un hedefi Avrupa kupaları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (19:09)   Son Mesaj: 01-21-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    01-21-2011

    Kayserispor'un hedefi Avrupa kupaları

    Kayserispor'un hedefi Avrupa kupaları
    Antalya kampının ardından Kayseri'ye gelerek Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, ikinci devreye Avrupa Kupaları hedefiyle başlayacak


    Kayserispor, kulüp tesislerinde Pazartesi günü oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Moral ve motivasyon sağlamak adına Kapalı Kale Taraftarlar Grubu ise hazırlıklarını devam ettiren Sarı-kırmızılı ekibin çalışmalarını izledi. Taraftarlarla tek tek tokalaşan Teknik Direktör Şota Arveladze, Antalya kampının çok verimliği geçtiğini söyleyerek, "İnşallah ilk hafta kendi sahamızda ağırlayacağımız Büyükşehir Belediyespor'u yenip lige iyi şekilde başlayıp, aynı şekilde devam ettireceğiz" dedi.

    Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ise, Antalya kampının ardından çok mutlu ve ikinci devre için umutlu olduklarını söyledi. Takıma yeni dahil olan oyuncuların güç katacağına inandığını kaydeden Hurma, "İlk devre çok ciddi şansızlıklar yaşadık. Bu futbolda her takımın başına gelebiliyor, bizimkine biraz fazla geldi ve oyuncularımız sakatlandı. Eğer öyle olmasaydı 7-8 puan daha fazla alabilirdik. İkinci devre taraftarın desteğiyle Avrupa Kupalarına katılma parolasıyla başlayacağız. Eğer elimizdekini korumayı becerirsek zaten bu bizi Avrupa Kupalarına götürür. Umuyorum ki bunu beceririz" dedi.

    Bütün güçleri maksimum seviyede birleştirildiği takdirde çok iyi yerlere gelineceğinden şüphesi olmadığını ifade eden Hurma, transfer konusuna da değinerek, "Kayserispor kulübünde transfer hiç bitmez. Kulübümüzü güçlendirebileceğimiz oyuncu bulursak her zaman transfer yapabiliriz" ifadelerini kullandı.




    Kayserispor'un hedefi Avrupa kupaları Yorumları