Lisesispor Afrika'dan 2 oyuncu aldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-21-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 385  

    01-21-2011

    Lisesispor Afrika'dan 2 oyuncu aldı

    Lisesispor Afrika'dan 2 oyuncu aldı
    Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Düvenciler Lisesispor, Nijerya Bayan Milli Takımı'ndan libero Ebi Onome ile forvet Ugochi Desire'yi transfer etti.

    Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ile Düvenciler Lisesispor Kulübü Başkanı Bayram Güdücü, teknik direktör Zeki Erguvan, antrenör Nihat Güder ve kulüp yöneticilerinin katıldığı imza töreni, Lüleburgaz Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.
    İsveç Bayanlar 1. Futbol Ligi takımlarından Djurgarden Spor Kulübü'nden transfer edilen Ebi Onome ve Nijerya 1. Futbol Lig takımlarından Delta Queens'den Ugochi Desire, imza töreninde kendilerini Düvenciler Lisesispor'a bağlayan imzaları attılar.

    Kulüp yöneticisi Öner Çavaş, Düvenciler Lisesispor'un Lüleburgaz'ı temsil ettiğini ve ilçenin de kulübe büyük destek verdiğini söyledi. Çavaş, ''Ligde iddialı bir kulübüz. Amacımız haziran ayında ilçemizi ve ülkemizi Avrupa'da da başarıyla temsil etmek. Nijerya Bayan Milli Futbol Takımı'nın değişmez futbolcularından olan Onome ve Desire'yi kadromuza kattık. Yeni transferlerimizle gücümüze güç kattık'' diye konuştu.




    Lisesispor Afrika'dan 2 oyuncu aldı Yorumları