Bursaspor'dan Kenny Miller için görkemli tören   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-21-2011 (17:09)   Son Mesaj: 01-21-2011 (17:09)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    01-21-2011

    Bursaspor'dan Kenny Miller için görkemli tören

    Bursaspor'dan Kenny Miller için görkemli tören
    Bursaspor'un İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından transfer ettiği Kenny Miller, Atatürk Stadı'nda düzenlenen görkemli törenle kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

    İmza törenine yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden Atatürk Stadı'na gelen Bursasporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan kapalı tribünü tamamen doldurdu. Bursaspor Kulübü yetkilileri, kapalı tribünün dolmasının ardından kapalı kale arkası tribününün de kapılarını taraftarlara açtı.
    Kenny Miller'in golleriyle Bursa'ya geliş görüntüleri tören öncesi stat skorboardından taraftarlara gösterildi. Yeşil-beyazlı taraftarlar skorboarda yansıyan görüntüler sırasında büyük coşku yaşadı.

    Törene, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı katılmazken, yönetim kurulu üyelerinin tamamı hazır bulundu.

    Yıldız golcü, stat hoparlörlerinden kariyerinin okunmasının ardından yoğun tezahüratlar eşliğinde yeni takımında giyeceği 18 numaralı formasıyla sahaya çıktı.

    Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı törende yaptığı konuşmada, bugün Bursaspor'un kadrosuna çok kaliteli bir oyuncuyu dahil ettiklerini söyledi.

    Bundan sonra kaliteli transferlerin süreceğini bildiren Özkıyıcı, ''Bu sene olduğu gibi bundan böyle her sene taraftarımıza zirveye oynayan bir Bursaspor izletmek istiyoruz. Bunun için el birliğiyle çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz'' dedi.

    İskoç golcü Kenny Miller da çok önemli bir takıma transferinin gerçekleştiğini ifade ederek, ''Şampiyonlar Ligi maçı için burada bulunmuştum. Tekrar burada bulunmaktan son derece mutluyum. Takımımın şampiyonluğuna katkı yapmaya geldim'' diye konuştu.

    Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ise yeşil-beyazlı taraftarların coşkusu karşısında tüm yorgunluklarının gittiğini belirtti. Mestan, şunları söyledi:

    ''Bu coşku bizi çok mutlu etti. Başkanımız İbrahim Yazıcı, Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile birlikte bu transferin gerçekleşmesi için yoğun bir çaba sarfetti. Bize büyük cesaret veren sayın başkanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu tüm Türkiye'ye gösterdik. Şampiyonluğun bu yıl da Bursa'ya geleceğine inanıyorum.''

    Konuşmaların ardından Kenny Miller, kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

    İmza töreninin ardından topla bir süre gösteri yapan ve taraftarları selamlayan Miller, daha sonra üzerindeki formayı saha kenarında bulunan engelli bir taraftara verdi.

    Miller, daha sonra yeşil-beyazlı taraftarların yoğun sevgi gösterileri altında soyunma odasına gitti.




    Bursaspor'dan Kenny Miller için görkemli tören Yorumları