Spahija: En iyi oyunumuzu oynadık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (13:12)   Son Mesaj: 01-21-2011 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 425  

    01-21-2011

    Spahija: En iyi oyunumuzu oynadık

    Spahija: En iyi oyunumuzu oynadık
    Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Spahija, Olympiakos karşılaşmasında bu sezonki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi.

    Basketbol THY Avrupa Ligi 2. tur (Top 16) ilk hafta maçında deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımını 84-70 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Neven Spahija, karşılaşmada bu sezonki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi.
    Spahija, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve grupta tüm gözlerin kendilerine çevrildiğini ifade ederek, ''Öncelikle takımımı bu büyük galibiyet için kutluyorum. Olympiakos'u kendi evinde mağlup edebilmek kolay bir iş değil, ancak bizim de bu sezonki en iyi performansımızı sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Maç öncesi rakibimize karşı nasıl oynamamız gerektiğine dair fikirlerimiz vardı. Maç esnasında da bu fikirlerimizin yüzde 90'ının işe yaradığını gördüm'' dedi.

    Olympiakos'u sahasında yenmenin büyük bir başarı olduğunu dile getiren Hırvat antrenör, ''Ancak hırsımızı ve aynı oyunumuzu ilerleyen maçlarda da korumalıyız. Önümüzde çok önemli ve zor maçlar, aynı zamanda da yapılacak çok iş var. Grup maçlarına böyle bir galibiyetle başlamak bizim için gerçekten çok önemli. Grubumuzda tüm dikkatleri üzerimize çektiğimizi düşünüyorum, ancak henüz gruptaki durumumuza dair konuşmak için erken'' değerlendirmesinde bulundu.




    Spahija: En iyi oyunumuzu oynadık Yorumları