Yattara'nın para üstünü vermedi!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (11:13)   Son Mesaj: 01-21-2011 (11:13)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    01-21-2011

    Yattara'nın para üstünü vermedi!

    Yattara'nın para üstünü vermedi!
    Trabzonspor'un yeni yıldaki ilk, toplamda 17. TS Club mağazası açıldı. İlk alışverişi Bordo-Mavililerin Gineli yıldızı İbrahim Yattara yaptı.

    Bornoz alan Yattara, teknik direktör Şenol Güneş'ten para istedi, ancak olumsuz cevap gelince parayı kendisi vermek zorunda kaldı. 100 lira ödeyen Yattara, para üstü istediği sırada, yakınında bulunan kulüp başkanı Sadri Şener, kasiyer kadına para üstü vermemesini söyledi. Para alamadan alışverişi tamamlarken Şener'e, "Nasıl olsa parayı siz verdiniz. Daha yeni ödeme yaptınız." dedi. Başkan Şener de Gineli futbolcuya, "Ankaragücü maçını kazanın bir galibiyet primi daha vereceğiz size." diye hitap etti.
    Trabzon Varlıbaş Atatürk Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın açılışını Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'un takım kaptanları İbrahim Yattara, Umut Bulut ile VARYAP Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş birlikte yaptı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda konuşan kulüp başkanı Sadri Şener, TS Club'ın geride bırakılan sezonda yüzde 43 büyüme gerçekleştirerek tüm zamanların en iyi yükselişini yaptığını belirtti. Taraftarları çok sevdiklerini belirten teknik direktör Şenol Güneş ise, "Sizler de Trabzonspor'u çok seviyorsunuz. Hepinizi bekliyoruz. Ürünlerinizi alırken lisanslı olmasına dikkat edin." ifadelerini kullandı. Taraftardan destek beklediklerini dile getiren Umut Bulut, "Biz mücadelemizi saha içinde yapacağız, sahada konuşacağız. İnşallah bu sezon özlenen şampiyonluğa ulaşırız." şeklinde konuştu. Açılış töreninin ardından Yattara ve Umut, taraftarlara imza dağıttı. VARYAP'ın mağaza için kira almayacağı, mağazayı da kulübün işleteceği belirtildi.




    Yattara'nın para üstünü vermedi! Yorumları