Dolmabahçe'de perde açılıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (10:11)   Son Mesaj: 01-21-2011 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 576  

    01-21-2011

    Dolmabahçe'de perde açılıyor

    Dolmabahçe'de perde açılıyor
    ..Ve sonunda büyük gün geldi. Simao, Almeida, Fernandes, Quaresma ve Guti'li Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda bugün sahne alıyor. İkinci devrenin ilk karşılaşması saat 20.00'de başlıyor.

    Simao, Almeida ve Fernandes transferleriyle hem Türkiye"yi, hem de Avrupa"yı sallayan Kara Kartal, ikinci yarıda ligin ilk maçına bu akşam çıkıyor. Cezası nedeniyle 35 gündür taraftarlarından ayrı kalan Siyah-Beyazlılar, Fiyapı İnönü Stadı"nda Bucaspor"u ağırlıyor. Kabus gibi bir ilk yarı geçiren ve devreyi lider Trabzonspor"un 14 puan gerisinde tamamlayan Schuster ve öğrencileri, bugün taraftarlarının da desteğiyle sahadan zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Lig TV"den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.
    Yıldızlar sahada

    Kartal"ın yeni transferleri Simao, Almeida ve Fernandes de bugün ilk kez taraftarların huzuruna çıkacak. Beşiktaşlı futbolseverlerin, Portekizli yıldızlara özel bir "hoşgeldin şovu" düzenlemeye hazırlandığı kaydedildi. Ayrıca sakatlığı tamamen geçen ve sözleşmesi geçerlilik kazanan Tomas Sivok da bugün sahalara dönecek. İbrahim Üzülmez, Nihat Kahveci ve Ferrari ise sakatlıkları nedeniyle bugün görev yapmayacak.

    BEŞİKTAŞ - BUCASPOR

    Muhtemel 11'ler:

    Beşiktaş: Cenk, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Aurelio, Fernandes, Guti, Quaresma, Simao, Almeida

    Bucaspor: Atilla, Kamil, Ahmet, Koray, Orhan Ak, Mulemo, Ragıp, Leko, Musa Aydın, Sercan, Erkan,
    Beto

    Hakem: Yunus Yıldırım
    Stat: Fİ-YAPI İnönü Stadı
    Saat: 20:00
    Yayın: LİG TV




    Dolmabahçe'de perde açılıyor Yorumları